Kje prodat prazne steklenice in "gajbe"?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Imam "kombi in pol" teh gajb, večina od uniona in zlatoroga kr nekaj kokakole in malo radenske,
vse gajbe so zapolnjene z nepoškodovanimi praznimi steklenicami.

Kje v MB ali okolici (50km) na gotovino odkupijo omenjeno blago?
Lahko grem tudi v kombinacijo, da za vsoto, ki ga bodo gajbe znesle kompenziram in vzamem blago (pivo, kokakolo, žganice, cigarete).

Hvala za nasvete.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
interšpar?
oddaš embalažo, vzameš ticket in v trgovini zapraviš za kaj češ ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
V vsaki samopostrezni imajo objavljen cenik (pri nas so nekateri se v SIT, v EUR so pa samo drobne cene :D ). Gajbe imajo tukaj eno hecno ime, ki mi je zdajle uslo iz spomina ... nekaj v stilu "plasticni drzalniki" ali nekaj podobno abotnega.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
interšpar?
oddaš embalažo, vzameš ticket in v trgovini zapraviš za kaj češ ...

ne-ne-1.gif

Maš 5 gajb, kar recimo navrže 20€, lahh 20€ koristiš le ko kupiš ponovno 5 gajb pijače in ti odbije 20€,
in spet nimam kam s petimi gajbami. Jaz jih pa mam 90.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem v študentskih letih (pred 4 leti) delal tako, da sem po žurki iz apartmaja odnesel flaše in gajbe v bližnji špar (ni blo sicer 90 gajb), vzel ticket in potem kupil hrano za do naslednje žurke. okej, šlo je za kakih 20 evrov, ja (pač mi je odbila od zneska nakupa), ampak ne vem, kako bi me gledali, če bi prišel z 90 gajbami ...
kaj pa če pokličeš v pivovarno al pa špar, pa vprašaš kolko dajo in kolko lahko pripelješ ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
malcom: o tem smo že enkrat debatiral na forumu (bon za pijaco) in ne za ostalo mislim da je bilo celo v medijih.
Vsaj jaz v mercatorju bp problema menjam manjše količine in kupim kar hočem.
BOdi pa "prijazen" do njih in ne pripelji celega kombija v eni furi...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno tako parkiraj pred trgovino in razdeli tako, da boš vse kište čez celi dan not znoso in ne pozabi menjat blagajn!
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaj pa če za denar od gajb nakupiš kaj drugega, kar rabiš v gostilni...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, samo pokaži mi prodajalca ki bo mi to ugodil.

Sem bil v CC tu v MB, so gledli kok firma kupi tekom leta, pa je blo kr solidno število, pa so nekaj zmajali z glavo,
pa bol ko jim pravim da so te gajbe itak njihove in da itak so ble plačane njim, samo zdaj bodo pač to dali "nazaj"
oz. bom pripeljal 91 praznih gajb, in jih odpeljal 20 - polnih.

Nevem v čem jim je "keč".

Naj izplunejo teh xy evrov, ki jih bom še isto uro potrošil v njihovi prodajalni.