Kje najceneje plačati položnice?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Res me zanima, kaj nerazumljivega je v prvotnem vprašanju.
Gospa hoče sama FIZIČNO plačati položnice. Kje je najceneje?
Odpadejo spletne banke, nima sorodnikov, da ji plačujejo iz N26 brezplačno, v mestu ni mestne blagajne. Torej vse ostalo odpade.
Zaenkrat kot kaže je Tuš najcenejši. Je kje še ceneje?

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
263
83
Slovenija
A je probal kdo koga od teh seniorjev spravit na N26 ali kaj takega.
Pametne telefone imajo vsi. N26 je sposoben tud že slo QR kode brat.
Treba bi jih blo torej naučit: Klikni veliko zeleno puščico desno. Nato izberi Scan QR code!. Poskeniraš kodo in potrdiš s svojo pin cifro.

Ko se enkrat naučijo korakov, so se jih običajno kar sposobni tudi držati, slovenščina gor ali dol.
Jaz sem ravnokar poizkusil prebrati QR kodo z N26 aplikacijo. Ni šlo, pa sem cintral kot butelj. :)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Res me zanima, kaj nerazumljivega je v prvotnem vprašanju.
Gospa hoče sama FIZIČNO plačati položnice. Kje je najceneje?
Odpadejo spletne banke, nima sorodnikov, da ji plačujejo iz N26 brezplačno, v mestu ni mestne blagajne. Torej vse ostalo odpade.
Zaenkrat kot kaže je Tuš najcenejši. Je kje še ceneje?
Mercator: 0,65€ https://www.mercator.si/ponudba/placevanje-poloznic/
3dva: 0,65€ https://www.trafika3dva.si/Ponudba/Plačilo-položnic
Spar: 0,65€ https://www.spar.si/content/dam/spa...nice-avtomat/splosni-pogoji-spar-nova-kbm.pdf

• Všeč mi je
Reactions: sad

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Ali lahko nekdo z iPhone potrdi, da ima skeniranje poloznic? Mogoce s screenshotom/videom?

Na podpori mi trdijo, da te funkcionalnosti sploh ni.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ali lahko nekdo z iPhone potrdi, da ima skeniranje poloznic? Mogoce s screenshotom/videom?

Na podpori mi trdijo, da te funkcionalnosti sploh ni.

Predvidevam, da mislis N26?

QR kodo s placilnega naloga normalno prebere ...

Pasted_Image_06_02_2022__17_08.png
Pasted_Image_06_02_2022__17_09.png

Pasted_Image_06_02_2022__17_10.png
Pasted_Image_06_02_2022__17_10.png

• Všeč mi je
Reactions: ales85

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.951
6.566
113
Jaz nisem rešila ne na n26 ne na revolutu nič z njihovo podporo. Šlo pa za precej osnovne zadeve tipa:

- zakaj ni prišlo nakazilo na moj račun (poveš vse podatke)? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne gre topupat z maestrom? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne morem nekje v eni spletni trgovini plačati z vašo kreditno kartico? Ne vemo, sigurno imajo tam vse narobe in zavračajo kreditne kartice in nič se ne bi ukrenilo glede tega. (ni bilo ono podjetje krivo, neobanka je onemogočala plačilo, čeprav tega ne ve, z ostalimi kreditnimi karticami gre brez problema)

Vse to sem sicer rešila, nekaj s pomočjo forumov in problemov drugih uporabnikov, nekaj sama s preizkušanjem, definitivno pa je njihova podpora zanič, ker se javi samo toliko, da reče adijo. Seveda ne pričakujem čudežev, zadeva je zastonj in za zastonj je odlična, ampak podpora je pa se vseeno zanič.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Jaz nisem rešila ne na n26 ne na revolutu nič z njihovo podporo. Šlo pa za precej osnovne zadeve tipa:

- zakaj ni prišlo nakazilo na moj račun (poveš vse podatke)? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne gre topupat z maestrom? Ne vemo, sigurno je una banka kriva, ne bo se dalo pa tako je in se ne bo nič ukrenilo glede tega (ni bila ona druga kriva in po določenem protokolu, ki je neobanki neznan, je šlo)
- zakaj ne morem nekje v eni spletni trgovini plačati z vašo kreditno kartico? Ne vemo, sigurno imajo tam vse narobe in zavračajo kreditne kartice in nič se ne bi ukrenilo glede tega. (ni bilo ono podjetje krivo, neobanka je onemogočala plačilo, čeprav tega ne ve, z ostalimi kreditnimi karticami gre brez problema)

Vse to sem sicer rešila, nekaj s pomočjo forumov in problemov drugih uporabnikov, nekaj sama s preizkušanjem, definitivno pa je njihova podpora zanič, ker se javi samo toliko, da reče adijo. Seveda ne pričakujem čudežev, zadeva je zastonj in za zastonj je odlična, ampak podpora je pa se vseeno zanič.
Nakazala si denar, pravilno vpisala TRR in ni prišlo. In kako si to rešila?