Kje najceneje do Office 2013?

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Glede na to, da je v Win 8 vse sedaj nekak povezano z outlook računi... se mi zdi, da bo potrebno Office 2013 kupiti...
Kje bi ga dobil ceneje kot za 119 EUR, Home& student edition seveda?

Hvala!

p.s.
V tujini sem ga našel tule za 85 EUR, a ne vem, če se da izbrati slovenščino ali vsaj angleščino tekom nalaganja?
http://www.amazon.de/Microsoft...=A1J771MV9BRPMZ

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Sej Outlooka niti ne potrebujem
smile-1.gif

Hopeless

Zelenc'
10. feb 2013
28
0
1
Maribor
Glede linka ki si ga posredoval se mi zdi da kupuješ samo Product key in ne same inštalacijske datoteke za Office, saj piše pod Platform: Product Key Card ohne Datentrager !
In v drugi alineji ti piše (ne morem prekopirati), da pri procesu aktiviranja lahko izbereš samo 1 jezik (preko Dropdown menija), ki ga podpira inštalacijska datoteka Offic-a!

Tole ti bo mogoče pomagalo glede vprašanja o jezikovnih paketih. Za info:
Link na Office

Izbereš jezik slovenščina, in se ti odprejo 3 možnosti. Tale je pomembna:
Citat:
Language Pack
You can buy a Language Pack, which includes:
Display in Slovenian
Help in Slovenian
Proofing tools for Slovenian, Croatian, English, German, and Italian
If you purchased an Office 365 subscription you can use it to install Office in different languages instead of buying a Language Pack.
Buy now

Če smem to v parih besedah prevest:
"If you purchased an Office 365 subscription you can use it to install Office in different languages instead of buying a Language Pack." ---> "Če ste kupili Office 365 naročnino (product key) jo lahko uporabite za inštalacijo Offic-a v različnih jezikovnih paketih namesto da kupujete jezikovni paket."

In po mojih podatkih mislim da je Office 365 in Office 2013 ena in ista zadeva....

Upam da sem kaj pomagal
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Mene pa zanima ali lahko trenutni Office 2010 samo povozim z namestitvijo Office 2013 in mi ostanejo vsi maili, nastavitve računov...? Imam nekaj mailov, ki želim, da ostanejo in več računov pa bi želel da ostane kot je...

Hvala za pomoč in lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Glede na to, da je v Win 8 vse sedaj nekak povezano z outlook računi... se mi zdi, da bo potrebno Office 2013 kupiti...
Kje bi ga dobil ceneje kot za 119 EUR, Home& student edition seveda?

Hvala!

p.s.
V tujini sem ga našel tule za 85 EUR, a ne vem, če se da izbrati slovenščino ali vsaj angleščino tekom nalaganja?
http://www.amazon.de/Microsoft...=A1J771MV9BRPMZ

Če je še aktualno, bi ga jaz delil. Office universty za 57€
Daš ga lahko na dva računalnika, torej dve kodi in velja 4 leta. Vsakega bi prišlo 28€, če prav razumem.
p.s.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če se lahko s pomočjo office365 prevede, potem kupiš tisti office za 73€ in office365 za 1mesec 10€ in si prevedeš. Samo ne vem kako zanesljivo je to.
wink-1.gif

University edition pa verjetno preverja, če si res v povzavi s fakulteto - podoben proncip kot msdnaa oz. dreamspark, previdno s to različico, če niste študenti.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zakaj ljudje kupujejo S klaso, če imaš Renault 5 za mnogo manj denarja?
17758-icon_confused.gif

Sicer je OO, čisto ok, ampak MS Office je pač še vedno standard.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Ne vem kdo bi kupil office če ga dobiš open zastonj? Obrazložitev prosim lol
Zato, ker se moraš vsakič v drugem formatu posebaj shraniti, zato da ostali bereje. Pa še na telefonu ga nimam is so spet problemi s sihronizacijo, blablabla,...
Sem imel. bilo solidno a je lažje živeti z office.