Da sam povem še drugo plat tegale Dormeota... Men ga je kupila deklina... In iz "vljudnosti" sem se kar nekaj časa "navajal" nanj... Ne vem, men je enostavno previsok... Saj je dober občutek, ko se ti glava tako lepo ugnezdi... Ampak sam spim na trebuhu in mi je povšter predebel in pretrd... Prodajalka je sicer ob nakupu povedala, da nekaj časa rabi, da se malo posede. Ampak meni se po dveh mesecih ni. Ugotavljam, da bi bil tale povšter idealen za kake bolj konkretne dedce, ki rabijo malo bolj debelejše povštre, sam sem bolj suh in mi nikakor ne paše. Glavo mi kar navzgor štrli. Sem pa po dobrem mesecu dni opazil še to, da me sredi noči zbudi kihanje. Pa hudiča prej nisem bil nikoli na nič alergičen... WTF? Zdej ko sem se ga končno losal, sem nehal kihat in začel dobro spat.
Druagče imam pa nek "jeftin" povšter iz Bosne. Je sicer višji kot Dormeo, ker je bolj nafilan, ampak se tako lepo vgrezne, da je to to. Če ti paše spat malo višje, ga malo skupej potolčeš, če ti paše spat malo nižje, ga malo razvlečeš... In tako lahko prilagajaš, pri Dormeotu pa tega ne moreš...
Ni vse zlato kar se sveti.