LoL.....ravno včeraj točno tako kupil v BTCjuKamm.si
Kvadratne matice - Matice - Vijaki in vezni elementi - Kamm
Spletna trgovina z največjo izbiro vijakov in navtične opreme na enem mestu.www.kamm.si
V kateri trgovini točno pa si kupil tole?LoL.....ravno včeraj točno tako kupil v BTCju
Sicer vprašaj rabi svinčeno....ker je svinec mehek jo komot popravi z navojnim svedrom (razen če jo je izgubil)
Drugače pa pomojem vsak akumulator servis
Halo akumulator
Dostava in montaža akumulatorjev na terenu LJUBLJANA – MARIBOR Ko pri zagonu vašega vozila začutite, da akumulator ni več v vrhunski formi, je...www.top-start.com
Hvala, se odpravim ju3 tja in poročamKamm btc.... Zraven cityparka! Poleg je interdiskont štacuna
Kamm maš tud v Šenčurju.....pa še kje
V Domžalah imas poleg 1000+1 Tehdom.Hvala, se odpravim ju3 tja in poročam
V Merkurju še na komad ne moreš kake cene majoV Domžalah imas poleg 1000+1 Tehdom.
Sicer nimajo tako širokega spektra kot kamm, ampak meni je bližje pa cena je lahko bolj prijazna. Dokler kupujes stavfe po komadih cena ne igra vloge. Ko jih kupujes na skatle, pa ja.
V merkurju sem kupoval na sp. Ko sem sli iz sp na doo so zahtevali menico ib fascikel.papirjev.V Merkurju še na komad ne moreš kake cene majo
Iz kje pa si?Poglej priponko 56386
Sem kupil, ampak ne paše, za 1mm je presiroka.
In ne nimam moznosti da bi popilil. Imam brusni papir 320 grita, samo to lahko brusim cel dan
Ti si moj najboljši prijatelj! Hvala!V Bartogu ti jo bodo sigurno priskrbeli. Zadnjič sem v Bartogu Škofja loka kupil nov aku za motor in sta bile dve novi zraven. Če se ti ne mudi preveč ti lahko vržem staro v kuverto in na pošto, kolikor se spomnim sem verjetno vrgel v škatlo s starimi šraufi in bi moral še imet.. samo ta vikend potem verjetno še ne boš dobil.
Mogoče je čas, da si kupiš svoj prvi fleks. Ga dobiš za 19,90eur, pa šajbo za 0,89eur. Bo ceneje, kot letanje od trgovine do trgovine.Ti si moj najboljši prijatelj! Hvala!