Kje kupujete oblačila?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
H&M, (Kranj), C&A (Kranj), Hervis, kjerkoli, samo, da so mi všeč, pa ne predraga...
tudi na kraj pameti mi ne pade, da bi jih šla iskat nekam v Milano recimo... cunja=(le)cunja...
jih pa ne kupujem prek neta, to pa moram rečt, zakaj, ne vem... se mi zdi bolj fajn videt zadevo, probat...

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Obsešen.

V drugih štacunah se tolk ne znajdem. Včeraj bil v Peek & Cloppenburg, iskal Ben Sherman, žal neuspešno, na koncu ugotovil, da nimajo vsega povsod. Pa sama trgovina se mi je zdela vsa "razmetana" (nametano malo tu, malo tam) in s premalo izbire.
Sem pa enkrat letal s prodajalko v Sportini (Citypark) in sem celo našel nekaj stvari.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne moreš no
hysterical-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Na zadnje sem kupila kratke hlače na "placu". Za v seno oz. za na traktor so dobre. Danes jih bom prvič sprobala.

Ja, če si cele dneve na traktorju ali v štali, je verjetno res škoda kupovati kje drugje.
Jaz v ta namren raje ponucam cunje, ki so na šihtu (ali pri rekreaciji) svoje že odslužile.
Če se le da seveda (Murini kostimi npr. v ta namen niso pretirano praktični, pa jih zato raje podarim mačkam, da imajo pozimi tace bolj na toplem).

Za šiht pa kupujem - no, kakor kje.
Nakup je namreč izključno odvisen od tega, ali mi je roba všeč ali ne, ter kakšen price tag ima obešen.
Je pa res, da so iz tekme v štartu izločeni preverjeni nategatorji - njihove ponudbe sploh ne grem gledat.

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Na zadnje sem kupila kratke hlače na "placu". Za v seno oz. za na traktor so dobre. Danes jih bom prvič sprobala.

Ja, če si cele dneve na traktorju ali v štali, je verjetno res škoda kupovati kje drugje.
Jaz v ta namren raje ponucam cunje, ki so na šihtu (ali pri rekreaciji) svoje že odslužile.
Če se le da seveda (Murini kostimi npr. v ta namen niso pretirano praktični, pa jih zato raje podarim mačkam, da imajo pozimi tace bolj na toplem).

Ja ne vem a ti hodiš v kratkih hlačah v službo. Ne vem no mene bi malo čudno gledali. Razen če ti je delovno mesto štala al pa njiva, potem ... malo maš čudne.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik rosso pravi:
v Veroni, Padovi in Milanu

Ampak v Milano moraš it z zasebnim letalom, drugače ne šteje ...
evil.gif

Nazadnje urejeno: