Kje kupovati pisarnisko opremo

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Kot veli naslov teme - kje kupujete pisarnisko opremo? Da je kvaliteta na nivoju, pa se cena ugodna.

Rabil bi pa kar veliko stvari, od pisarniskih stolov, regalov, predvsem pa potrosnega materiala - fasciklov, kemicnih svincnikov, mapic, post listkov, printer papir, itd...

Se mi zdi vse drago
uf-1.gif

Gledam Pilotov kulije, najbolj osnovne... vcasih se je to kupovalo v paketih 100/1, sedaj dobim za posten denar 12/1, fascikli so cenejsi ce grem v Spar/Leclerc (imam pred sabo prospekta) in kupim solske potrebscine, matr
evil.gif

Za regale sploh ne bom omenjal... ali pa stole... 700EUR za pisalniski stol?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Kar potrošnega materiala tiče Birohiša (Šmartinska 106)...

Glede opreme pa je odvisno, kako fancy želiš biti.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Office1 imam katalog, vendar cene na internetu vcasih (v ne tako malih primerih) niso enake kot v katalogu + katalog se mi ne zdi ravno ugoden.

Birohisa? Sem probal gledat www.birohisa.si pa mi napise tole:
<% Session("GUMB_ZACETEK") = "FALSE" Session("SHOW_PICTURE") = "TRUE" %>

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ma... meni so sosedje (Biro Hiša). In glede na to, da imamo pisarno tudi v MB in, da kolegica, ki dela tam pravi, da ceneje kot pri njih še ni našla recimo, da ji zaupam. Je pa res, da njihovih spletnih strani nikoli nisem iskal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.519
113
Regale in podobno greš iskat v lesnino/harvey norman ko imajo razprodaje oz gres v njihove diskont oddelke. Se velikokrat lepa in dobra roba najde za ugodno ceno. Fascikle in ostalo pa se sam nakupil v office nmb 1

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:

Birohisa? Sem probal gledat www.birohisa.si pa mi napise tole:
<% Session("GUMB_ZACETEK") = "FALSE" Session("SHOW_PICTURE") = "TRUE" %>

Biro hišo najdeš tukaj

Sporoči ugotovitve.....je pa verjetno tako kot pri ostalih stvareh.....nekaj je ceneje nekje, drugo drugje.....konec koncev se pa ne splača od trgovine do trgovine hodit po vsak artikel in vsekaš en kompromis, tam kjer meniš da boš najceneje prišel skozi.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Jazon nima cen, ali jih pa meni ne pokaze. Bom zahteval katalog.

Ja, BiroHisa ima neke cene ugodnejse, nekatere pa spet ne, tukaj imas (@prijam) kar prov, to tudi sam opazam - ene stvari so malo cenejse nekje, so pa druge drazje, v splosnem bi bilo razlike par 10 EUR, ce ze.
Sem pa pri BiroHisi opazil da vcasih cudno obracunava cene, morm se malo preveriti.

Bolj me je zanimalo, ker podjetje se se ukvarja s tem, da vem za alternativo.

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Spinalisa ze imam, glede na to da sedim 16+ ur na dan je nujna stvar - prav tako klecalnik
smile-1.gif
odlicna stvar so Spinalis, imajo pa dva minusa - tezko se je udobno zlekniti (ala naslonjac, ce imas sestanek/dolg tel. pogovor) pa seveda cena.

Rabim pa se opreme, ta teden bom malo letal okoli.