Kje kupiti - tonerji ?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,
že nekaj časa je, kar je pri hiši laserski printer, zdaj pa bo počasi treba začeti razmišljat o novem črnem tonerju, ker je že zelo na koncu.
Zanima me, če ima kdo naštudiran naš trg, kje dobiti tonerje najceneje in v nepredolgem času?
Nekaj sem že gledal in ponekod ponujajo "original" nekje pa "združljiv" toner, je za samo kvaliteto važno, katerega vzameš?

Aja, gre pa za Samsung CLP300
zmaga.gif

Lp
Peter

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
s filanjem tonerjev res nimam izkušenj. odgovoril, sem mu na tisti del vprašanja, kje dostavijo v kratkem roku in da je kvaliteta zadovoljiva.

kora

Pripravnik
6. avg 2007
58
0
6
Vprašanje je tako formirano, da bo vsak odgovor pravzaprav zvenel kot reklama ...
evil.gif
Kakorkoli, HQP-jev toner lahko dobiš tule. Lahko seveda tudi originalen. Sam jih pri tej firmi naročam že nekaj let, kar precejšnjo količino in sem zadovoljen. Dostava je brezplačna, običajno že naslednji dan po naročilu ... V vsem času sem rabil reklamirat le en toner, pa še temu se je "utrgal" tisti zaščitni trakec pri vlečenju iz tonerja.

l.p.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
No jaz imam tega http://www.tonerji.net/samsung/ml-2510.php

Kako poteka obnova, da bi prah sam natresel not?
sprasujem se.gif

Ma šihtu smo imel malo večje, ko si nalepko odlepil stran pa vtaknil not.

Kako je pa tukaj? 4 vijake sem vidu, ko sem na hitro pogledal? Kaj odšraufaš pa not natreseš?

Kateri deli se pa morajo zamenjati? Ker na obnovljenih pišejo, da tudi tisto nekaj zamenjajo
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Tonerji so nekaj drugega kot kartuše.
wink-1.gif

Še lažje, vsaj pri mojem Samsungu 1710. Vijake vn, toner narazn, nasipaš prah, zapreš. printaš
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
Ampak pri vedaena pa niso ravno ugodni, vsaj pri EP27, ki sem ga pred kratkim dobim za manj kot 2/3 cene pri spletnem ponudniku v slo....
me prav zanima koliko dajo za starega....

siklima

Zelenc'
10. nov 2009
1
0
1
Nabava tonerja počasi postaja cenovno primerljiva z obnovitvijo tonerja.
Toner za hp laserca na frimi sem nabavil v http://www.birostore.si.
Za domačo oporabo, kjer imam nek samsungov laserc pa sem obnovitev naročil na tonerji.net. Prišli so ga iskat na moj dom in mi prinesli poln toner za cca. 40 eur. Fair enough for me.

Nazadnje urejeno: