Kje kupiti opremo za stanovanje?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kupujem komplet opremo od kopalnice do predsobe, kje ujamem najboljše cene?

Kakšne cene in nasploh kvaliteto ima Prevc iz ljubljane oz. kranja? (www.prevc.si)

Kam še naj grem pogledat? Sem iz Mb in iščem to v radiusu 200km, torej tut s kakimi tremi kombiji
nam nebi bil problem kam v AU ali podobno,...

Kje še ujamem pravo kvaliteto za pravi denar?
Nebi rad preveč zapravljal ker si razen kuhinje opremo renoviram skoraj vsako drugo leto,...

Hvala za nasvete,...

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
V Ikeji bi znal dobit vse kar rabiš. Drugače pa večje trgovine ala Lesnina ..., sam ne pričakuj, da boš takoj k boš izbral tudi odpeljala, tega ni nikjer razen v Ikeji.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
pa gledaš da bo roba dobra ali da bo poceni?..ali nekje vmes?

osebno bi ti svetoval da si daš delat po meri..dobiš idejo kaj bi rad, poveš mizarju, pa ti pripravi po tvojih merah, želajh...torej da zadeva res paše...od do...ne da povsod fali za 10 do 30 cm.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kupujem komplet opremo od kopalnice do predsobe, kje ujamem najboljše cene?

Kakšne cene in nasploh kvaliteto ima Prevc iz ljubljane oz. kranja? (www.prevc.si)

Kam še naj grem pogledat? Sem iz Mb in iščem to v radiusu 200km, torej tut s kakimi tremi kombiji
nam nebi bil problem kam v AU ali podobno,...

Kje še ujamem pravo kvaliteto za pravi denar?
Nebi rad preveč zapravljal ker si razen kuhinje opremo renoviram skoraj vsako drugo leto,...

Hvala za nasvete,...

Ne vem kje si ti kot Mariborčan ravno tega Prevca našel...
kolikor je z njihov strani videt imajo čisto standardni program pretežno slovenskih proizvajalcev, kar dobiš ravno tako v Mercatorju al pa Lesnini. Zmagaš, če pri Mercatorju nabaviš ko imajo dvojne pike in še na ta račun profitiraš... če pa prineseš še kako konkurenčno boljšo ponudbo pa tudi ni vrag, da se ne zdilaš za enako ceno + seveda pike na kartico!

Drugače v redu imajo "pri Žoharu" IZI mobili, tudi z Mercatorjem al pa Lesnino sploh nimaš kaj falit, če veš kaj bi rad... za kake vgradne omare pa ti priporočam Hobyles iz Škofje vasi...
Če se pa hočeš duvat, pa kar veselo k Marosu...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
glede na to da rabiš za kratek čas in ni vgradna varjanta, idi v ikejo. Z našimi pocarji se ni vredno ubadat, pa še blizu imaš in kvaliteta je za ta denar nepremagljiva

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bom kupil kot dozdaj v ikeji,...

Mislil sem da se je v zadnjih 3 letih odkar sem renoviral še staro stanovanje v hiši pri starših kaj spremenilo,
pa vidim da je še vse po starem; lesnina, merkator ipd,... V ikeji za 2 jurja peljem komplet tako robo da te zvije od stila in lepote :D

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Mislil sem da se je v zadnjih 3 letih odkar sem renoviral še staro stanovanje v hiši pri starših kaj spremenilo,
pa vidim da je še vse po starem; lesnina, merkator ipd,... V ikeji za 2 jurja peljem komplet tako robo da te zvije od stila in lepote :D

DED!

Ne morš met Omege na roki pa Ikee v stanovanju!
wink-1.gif

evil.gif

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Ja, Rutar je včasih imel robo od Rolf Benz. Dobra zadeva.

Morda ti je zanimiv (nek srednji rang) tudi Harvey Norman, ali pa Maros (menda tudi v Celju).
Vendar pa omenjena roba zagotovo ni takšnega tipa, da bi jo kar tako vsake dve leti menjal.

Obenem je vse to neprimerljivo z nekajkrat nižjo ceno (in kvaliteto) ki jo dobiš v Ikei.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

DED!

Ne morš met Omege na roki pa Ikee v stanovanju!
wink-1.gif

evil.gif

Sej se ne vidi da je ikeja
smile-1.gif

Domu pa nemorem več nič vozit, ker mam staro tak zajebano da še 5 dni po obisku voha babji parfum po stanovanju.

nekaj sem žekupil v dipotu, jebat ga če pa ni dnara.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Rutar je drag ko praseeca! Pred leti sma s starcem kupla eno sedežno. Lep kos, res za pogledat je bla blizu 300 jurjev,
pol pa še mislim da celo v istem mesecu nekaj harama po avstriji, sma kupovala eno mizo za v pisarno, pa naletima na
isto sedežno, ni bla identična, ampak res ful ful podobna, isti materiali, tut izdelava več ali manj ista, ker sma se še kregala
če je to rutar al ne, cena pa polovična,... Starc bil jezen ko pes. Nikol več nisma sla v rutarja kupit.