Kako je to vprašanje? HN - Celje.Odločam se za nakup nove kuhinje.Kje kupiti v Lesnini ali v Harvey Normanu?.Zanimajo me vaše izkušnje.Z dobavo,montažo in seveda kvaliteo itd.
Hvala.
A delaš v HN,da mi priporočaš?Kako je to vprašanje? HN - Celje.
Ne, imaš pa tam prijateljico kolikor vem.A delaš v HN,da mi priporočaš?
Sem premišljeval tud o Dankuchen.To so Nemške kuhinje a ne?Jaz sem jo kupil lansko leto pri Danküchen in sem izjemno zadovoljen tako z opremo kot montažo. Je pa Danküchen franšiza, kar pomeni da je šibka točka montaža.
Odločam se za nakup nove kuhinje.Kje kupiti v Lesnini ali v Harvey Normanu?.Zanimajo me vaše izkušnje.Z dobavo,montažo in seveda kvaliteo itd.
Hvala.
Aparatov Ne rabim.Ker mam vse novo.Samo leseni del...pejt do Mizarstva Zupanc...Sevlje zrihta tehniko, brat Janez zriše kuhinjo, svetuje pri materialih...cena napram omenjenim trgovinam tam-tam. Izjema je če (tko kot mi) daš notr kako eksotiko. dobavni roki primerljivi. Računaj da 3-4 mesece zihr. No pri nas je bil problem še microtopping, saj nismo bli edini ki so nam ga delali.
Vzel kuhinjo pri njih lansko leto nimam pripomb.Lesen del primerljiv s ceno v omenjenih trgovinah, pult neolith je itakj povsod cenovno adijo pamet, vodila blum, pa še neka ropotija za sortiranaje po predalih. Delana po naročilu ker mamo dimenzijske težave
Nisem 100% prepričan, vendar mslim, da so avstrijske.Sem premišljeval tud o Dankuchen.To so Nemške kuhinje a ne?
pa pult, lijak, predvidevam da tudi posode za ločevanje odpadkov......Aparatov Ne rabim.Ker mam vse novo.Samo leseni del...
Odločam se za nakup nove kuhinje.Kje kupiti v Lesnini ali v Harvey Normanu?.Zanimajo me vaše izkušnje.Z dobavo,montažo in seveda kvaliteo itd.
Hvala.
Zanimivo branje...koliko pa ste imelai kaj čakalne dobe od naročila do montaže?
Jeseni vzel v Momaxu. Čakal 3 mesece. Drugače pa vsak svojo robo hvali. Monter mi je rekelza Dan kuchen da mu rečejo Dan bruhen. Potem naj bi bila Nobilia najboljše pa Nolte. Kako je v resnici pa ne vem. Vsaka ti bo zdržala če boš lepo delal z njo.takrat je blo glih po kovidu in je blo recimo 4,5 mesecev, ker so meli naročila še za nazaj. Po moje kake 4 mesece in to je to. Zavisi pa tudi od drugih dobaviteljev (npr. pri nas pult je neolith je španski in če se tam kaj zalom se pač (žal) čaka)...
PS sodelavec vzel v momaxu in je čakal ma več kot pol leta
Sej ne, da provociram...ampak a res jo dobiš v dveh dneh? No, tudi če v treh, štirih...Kaj pa ikea, kaksne so to cene napram dankuchen recimo? Ker ta metod kuhinja ni slaba, blum vodila, 25 let garancije, dobis jo lahko cez 2 dni, pa se zmontirajo in pripeljejo ti jo lahko