Kje kupiti kuhinjo?

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.042
84
48
Odločam se za nakup nove kuhinje.Kje kupiti v Lesnini ali v Harvey Normanu?.Zanimajo me vaše izkušnje.Z dobavo,montažo in seveda kvaliteo itd.

Hvala.

mirator

Zelenc'
14. jun 2020
27
5
3
Jaz sem jo kupil lansko leto pri Danküchen in sem izjemno zadovoljen tako z opremo kot montažo. Je pa Danküchen franšiza, kar pomeni da je šibka točka montaža.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan
Odločam se za nakup nove kuhinje.Kje kupiti v Lesnini ali v Harvey Normanu?.Zanimajo me vaše izkušnje.Z dobavo,montažo in seveda kvaliteo itd.

Hvala.

pejt do Mizarstva Zupanc...Sevlje zrihta tehniko, brat Janez zriše kuhinjo, svetuje pri materialih...cena napram omenjenim trgovinam tam-tam. Izjema je če (tko kot mi) daš notr kako eksotiko. dobavni roki primerljivi. Računaj da 3-4 mesece zihr. No pri nas je bil problem še microtopping, saj nismo bli edini ki so nam ga delali.

Vzel kuhinjo pri njih lansko leto nimam pripomb.Lesen del primerljiv s ceno v omenjenih trgovinah, pult neolith je itakj povsod cenovno adijo pamet, vodila blum, pa še neka ropotija za sortiranaje po predalih. Delana po naročilu ker mamo dimenzijske težave

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in 8888

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.042
84
48
pejt do Mizarstva Zupanc...Sevlje zrihta tehniko, brat Janez zriše kuhinjo, svetuje pri materialih...cena napram omenjenim trgovinam tam-tam. Izjema je če (tko kot mi) daš notr kako eksotiko. dobavni roki primerljivi. Računaj da 3-4 mesece zihr. No pri nas je bil problem še microtopping, saj nismo bli edini ki so nam ga delali.

Vzel kuhinjo pri njih lansko leto nimam pripomb.Lesen del primerljiv s ceno v omenjenih trgovinah, pult neolith je itakj povsod cenovno adijo pamet, vodila blum, pa še neka ropotija za sortiranaje po predalih. Delana po naročilu ker mamo dimenzijske težave
Aparatov Ne rabim.Ker mam vse novo.Samo leseni del...

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.907
113

Hvala.

Če maš dinar pojdi do Peklenk.a.

Jaz mam od Zupanc.a (Sevlje)....ravno 10 let (samo neki ne štima...je skoz hladilnik prazen).

• Všeč mi je
Reactions: 8888
Zanimivo branje...koliko pa ste imelai kaj čakalne dobe od naročila do montaže?

takrat je blo glih po kovidu in je blo recimo 4,5 mesecev, ker so meli naročila še za nazaj. Po moje kake 4 mesece in to je to. Zavisi pa tudi od drugih dobaviteljev (npr. pri nas pult je neolith je španski in če se tam kaj zalom se pač (žal) čaka)...

PS sodelavec vzel v momaxu in je čakal ma več kot pol leta

• Všeč mi je
Reactions: Matjaz1974 in 8888

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
takrat je blo glih po kovidu in je blo recimo 4,5 mesecev, ker so meli naročila še za nazaj. Po moje kake 4 mesece in to je to. Zavisi pa tudi od drugih dobaviteljev (npr. pri nas pult je neolith je španski in če se tam kaj zalom se pač (žal) čaka)...

PS sodelavec vzel v momaxu in je čakal ma več kot pol leta
Jeseni vzel v Momaxu. Čakal 3 mesece. Drugače pa vsak svojo robo hvali. Monter mi je rekelza Dan kuchen da mu rečejo Dan bruhen. Potem naj bi bila Nobilia najboljše pa Nolte. Kako je v resnici pa ne vem. Vsaka ti bo zdržala če boš lepo delal z njo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.795
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Tako kot si napisal. Bistvo je v detajlih in te naredijo boljše mizarji. Cena je pa tam tam. Nobena industrijska kuhinja se ne more kosati z tisti narejeno pri kvalitetnem mizarju. Seveda niso pa toliko slabše, da jih človek nebi kupil

• Všeč mi je
Reactions: krko

Marxon

Majstr
24. feb 2009
730
377
63
Jaz sem jo v Hiši Kuhinj, ne priporočam. Od začetka do konca je trajalo skoraj leto,...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Predvsem zavisi od cene in kvalitete. ki jo želiš. Obstaja meja, ko se cena "trgovske" in po meri od mizarja izenači in postane nižja. Sam nisem prišel do te meje, zato sem vzel Dankuchen v Lesnini. Znotraj nakupa sem dobil merjenje na lokaciji, prevoz, prenos in dostavo. Prenos je bil pomemben, ker dostava ti odloži 50+ paketov pred vrati hiše. Tukaj so vse prenesli v drugi štuk, v kuhinjo. Z montažo sem imel pa pomoje srečo, je prišel zunanji mizar in jo montiral 1 dan in pol. Res natančen u nulo...

Sedaj je kuhinja 10 let stara, dnevno v uporabi, zaenkrat še brez napake. Fronte so cele, nič ne kaže, da bi kaj odstopalo, vsi tečaji delajo, pult je cel,.....

Zanimivo je pa to: Ravno je naneslo, da sem kupoval kuhinjo pol leta za starši... Jaz sem imel manjši budžet in mi je prodajalec svetoval drugače kot staršem. Primer so ročaji: Meni je rekel: Ti trije modeli so brezplačni zraven elementa, ostali so za doplačat. Tisti dolgi ročaji na metrskih predalih, je bil eden okol 30, 40€. Smo potem šli štet v očetovo kuhinjo in jih našteli ene 10,12, ne spomnim se več. Ampak to nanese 500€ takoj. Staršem ni nič tega omenil. Samo rekel jima je, da naj izbereta ročaje...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Kaj pa ikea, kaksne so to cene napram dankuchen recimo? Ker ta metod kuhinja ni slaba, blum vodila, 25 let garancije, dobis jo lahko cez 2 dni, pa se zmontirajo in pripeljejo ti jo lahko:p