Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lahko, da je razlika v okusu. Že velikokrat je videno, da megakorporacije na balkanskem trgu zelo skoparijo s surovinami. Lahko da je tudi pri tem pivu tako.
Citat: Uporabnik BuDi pravi:
Staropramen original med poletjem dobavljiv v Lidlu je čisto drugi kot ga prodajajo pr nas in je polnjen v EU (Hrvaška) po češki recepturi.
gig hvala za skrb. Drugače obožujem vsa , še posebej ale piva in sem redni kupec piv pri pivoljubu, gastation, zapopent... Prav tako obožujem slovenska piva "garažnih" pivovarjev ki so krasna. Ampak potrebujem original Heinekena za prijatelja, ki pa pije samo to in mu ne zamerim. Jih pa prepozna tako dobro, da po okusu prepozna v kateri pivovarni je bil Heineken polnjen. Moram vrnit uslugo.
Moji favoriti pa so Orval, vsi Fulers, Ambersi, posebno dobra pa so mi piva od pivovarne Brewdog iz Švedske. Začela je 2007 (mlada pivovarna) ampak ima super piva.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.