Kje kupit tako zapestnico?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kje lahko dobim zapestnico ki je v osnovi usnjena z dodatki zlata?

Nekaj takega ampak bolj "komplicirano"
smile-1.gif

Kakšne so kaj sicer cene, ker ubit denarnice ne mislim...

monica-vinader-hamptons-bracelet-chocolate-gold-1230-p.jpg

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tukaj boš morda našel klik.

Če ne zapestnice pa v vsakem primeru kaj primernega zase.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma nebi jaz dragih kovin naročal preko neta, ipak more to bit zlatarna, pa da imaš neko listino... Nevem no,
ajde preko ebaya naročam tam do 200e za, tam ti je mogoče malo vseeno tut če ni to kaj si naročil, taka zadeva
pa mislim da bi znala bit okol 500 mimogrede.

Če bos kaj naročil in boš zadovoljen povej pa bom še jaz.

More bit tečno ko prideš k zlataru, pa ti pove da ima tvoja zapestnica po vseh 6ih zlatih delih samo 15 mikrobov zlatega nanosa,
dejansko pa si plačal 15g zlata...

Sem gledal po zlatarnah (zlatarne celje) pa ni nekih presežkov, oz. sploh nič nimajo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Jaz imam nekaj takega doma, sicer ni iz ledra temveč je kavčuk + dodatki iz belega in rumenega zlata. Kupil pa sem slabih 10 let nazaj na Hrvaškem v Vodicah pri zlatarju ko smo bili na morju...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Se bojim da ti naši zlatarji bolj malo delajo, so bolj trgovci z zlatom kot zlatarji. Zelo malo je takšnih ki še delajo sami kakšne izdelke. No saj roko na srce, se jim najbrž niti ne izplača...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Aja malcom, sej to ti zna pomojem vsak zlatar narest ... pa še sam zbereš materiale in oblike...

Sem bil nazadnje v zlatarni celje, kjer sem si želel dat naredit zapestnico v obliki ketne od motorja, pa je rekla
da oni tega ne delajo, da samo prodajajo in kupujejo zlato...