Kje kupit Energie cunje?

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Kje pri nas se dobi Energie oblačila oz. kje je ponudba največja? Kolikor vem Energie štacune pri nas ni....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To je včasih Sportina prodajala, ampak so znamko umaknili s prodaje. Nekaj malega imajo v Emporiumu, vendar je izbira borna. Dobi se pa marsikaj v Italiji.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
na mestnem trgu je bil kar energie. sem veliko stvari tam kupil in mi je prav zal, da se tega ne dobi vec. imam pomojem enih 10 kom energie kavbojk in so vecne!

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Hvala zgleda bo treba res se v Italijo zapeljat pogledat

skorpy: sem že spraševal v Sanolaborju pa so rekli da te firme ne držijo...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Sem imel par jeansov od Energie, nekaj jih še imam sedaj, čeprav sem bil enkrat zelo razočaran. Kupil sem en model in se mi je vtrgal na "riti". Takrat sem bil mogoče malo skeptičen, ampak mislim da je bila kakšna napaka... No, sedaj pa že en čas kupujem in prisegam na Diesel jeans. Zaenkrat ful zadovoljen in super jeans.

Drugače pa je velika izbira Energie kavbojk in ostalih stvari v Kastner & Ohler trgovini v Grazu.

LP

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
rolleyes-1.gif
kaj sem jaz napisal? Ena do druge so bile Energie in Sixty. Obe pod okriljem Sportine.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
pod okriljem ja, ampak je razlika, ce je tam energie ali sportina.
tako kot je v city parku recimo gstar in ne reces da je sportina..
no pa saj nima veze, v glavnem skoda, da te trgovine ni vec. se v beogradu jo imajo:|

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
V city parku maš v spodnjem štuku sportino, kjer imajo nekaj g-star robe, v zgornjem štuku pa je prav g-star štavuna, ki pa ni od sportine
tongue-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ne vem čigava je. Sklepam, da ni od Sportine, ker trgovini pod isto streho nista niti malo povezani ali pa ima sportina totalno glupo politiko in trgovine med seboj ne sodelujejo. Skratka, v sportini spodaj (xyz) pomerim hlače, ki mi niso prav, prodajalka ne najde številke, ki jo hočem. Vprašam, če imajo mogoče zgoraj in ta mi odgovori, da ne ve in da oni nimajo nič s tistimi zgoraj. Na izbiro mi navrže dve opciji in sicer da grem sam pogeldat gor ali pa da ona pokliče v mb in mi iz tam naroči željeno številko.

Ne vem no, če bi blo to isto, bi verjetno ženska poklicala gor in vprašala
confused-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Vidim ja, sem pogledal in res pol trgovin z oblačil tam spada pod Sportino. Se opravičujem. Kakorkoli, imajo pa glupo politiko.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce se niste opazl je 1/2 city parka od sportine:D
.. in tako kot tudi v ostalih nakupovalnih centrih po sloveniji.
sicer pa me zanima, kako to, da imamo v lj g-star stacuno. kokr vem so precej redke, a se pri nas res tok proda teh dragih cunj?!

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
ce se niste opazl je 1/2 city parka od sportine:D
.. in tako kot tudi v ostalih nakupovalnih centrih po sloveniji.
sicer pa me zanima, kako to, da imamo v lj g-star stacuno. kokr vem so precej redke, a se pri nas res tok proda teh dragih cunj?!

o se se.a ne gres nikol v lajf?sj vids da imajo vsi brazilci najjaæe majæke ala AJ, D&G,Versace,.... pač se špara pol leta, pa se kup eno majco da se lahko delajo z.ajebane
aplauz.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma daj daj, brazilci imajo na sebi same fejke iz Arizone. Takih modelov kot jih oni nosijo nima nobena od omenjenih znamk v kolekciji.