kje je tu fora pri klicu?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
vzpostavi se povezava, zazvoni dvakrat in potem reče avtomat številka trenutno ni dosegljiva.

Kako ni dosegljiva, če pa je že dvakrat zazvonilo?

sprasujem se.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
vzpostavi se povezava, zazvoni dvakrat in potem reče avtomat številka trenutno ni dosegljiva.

Kako ni dosegljiva, če pa je že dvakrat zazvonilo?

sprasujem se.gif

Vzrokov je lahko vec... Lahko ima klicani preusmeritev na drugo stevilko ki ni dosegljiva... Lahko je klic "skenslal"... lahko pa je samo poizvedba po omrezju tako dolgo casa trajala, da je tebi kot klicanemu medtem ze dvakrat dalo znak, kot da zvoni ... in sele nato je prisla informacija, da je stevilka nedosegljiva ...

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Zdaj sem klical še enkrat in mi je zazvonilo 4 krat, potem mi je ženska rekla, da številka ni dosegljiva, prosim pokličite kasneje.

Torej mi dol vrže in ima to funkcijo? Če bi bil na blacklisti bi me verjetno že prej odpravilo?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Meni je to ponavadi zganjalo, ko sem klical kakega reveža, ki je bil na simobilu.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
To je takrat, ko je človek v slabem signalu. Načeloma se povezava že vzpostavi, samo dvigniti bi še moral. Ampak, če je signal slab, "pade ven". Se precej gibljem po Vukojebinah, pa to opažam.
Zlobna pripomba bi bila, da je tega več pri Simobilu
evil.gif
- vsaj v našem koncu.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pri klicu v Simobil omrežje, kjer ima uporabnik slab signal, ali pa na polno uporablja mobilne podatke, se zgodi da 2-3x zazvoni, potem pa reče da je nedosegljiva.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Kako lahko potem koga skenslas in da mu reče, da številka ni dosegljiva.
Koliko jaz vem, če sklenslaš klic se ne oglasi ženska ampak znak za zasedeno.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
našel : Če imate vključene SMS-zgrešeni klici v času nedosegljivosti ali zasedenosti, se kličočemu oglasi odzivnik »Številka trenutno ni dosegljiva. Prosim, pokličite kasneje. The number is not available at the moment. Please, try later.«.

ok. primer zaključen
smile-1.gif