Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
En lep pozdrav.
Zanima me kako pridem do kredita ampak ne pri banki. Kr tam imam že en kredit in me zanima kje naj ugodneje pridit do kredita za dobo 9 let. Tist kredit na banki bi predčasno poplačo. Sm za redno zaposlen, plača pa znaša okoli 650€ netto.
Pojdi od banke do banke in vzami tam kjer bo najugodnejši. Pa polačaj tega, zakaj bi plačeval dvojno ipd., ker na koncu lahko dobiš ugodneje enega kot pa da imaš dva. Če pa misliš vzeti kredit pri drugi banki ne da bi vedeli za tega ki ga imaš pa ne bo več šlo in to zato. http://www.zbs-giz.si/slo/sisbon/Namen.htm ker večina bank se je od 01.01.2008 odločila za tole.
mene pa zanimajo bolj tej evropski skladi v sloveniji? sm nek iskal na googlu, pa ne najdem, za kaj je kakšen in čemu je denar namenjen - zanima me bolj okoljska tematika
Citat: Uporabnik pikec85 pravi:
mene pa zanimajo bolj tej evropski skladi v sloveniji? sm nek iskal na googlu, pa ne najdem, za kaj je kakšen in čemu je denar namenjen - zanima me bolj okoljska tematika
Odvisno kaj te zanima. Znotraj RRP-jev posameznih razvojnih regij boš zasledil kar nekaj okoljskih projektov. Poleg tega tudi ministrstva objavljajo razpise glede na programe (primer: subvencioniranje rabe alternativnih virov energije in izboljšanje energetske učinkovitosti objektov. Če te zanima kaj konkretnega me pm-jaj s ustreznimi podatki.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.