Kje boste zural danes?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Najbolj me zanima za Ljubljanske lokale. A to kej hodi kdo al so sam italijani notr ker iz prejsnih let so bili sami italijanosi v lokalih , bachus, emonska klet, vpk. A je kaksen lokal k dogaja al kuga?

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
danes bom fajrala v RICH klubu! Jej! Partyyyyyy
nahrung002.gif

srce-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
danes bom fajrala v RICH klubu! Jej! Partyyyyyy
nahrung002.gif

srce-1.gif

A ga bo narodna cepala a?? Perišiæ pa to
smile-1.gif

Ralliart....v centru bo nekaj dogajalo na trgih od , od lokalov imaš pa ex bachus...trenutno Skelet 2....vstopnina 10 eur, bodo pa verjetno kakšni disco ritmi, v Cirkusu bo itak na glavo, vstopnina mislim da 20 eur, v topu ne vem kaj je, na gospodarcu so Shapeshifterji,gramofonđije ipd., karta tud okol 20 eur, v Palatinumu v Šiški narodnjaki...vstop 5 eur...tko da, maš kar hočeš
smile-1.gif
sam izbereš.
Mi bomo prvo na Kongrescu potem pa bomo vidl kaj in kako + če se bo komu še dal, ker ta december je bil itak na glavo.

Nazadnje urejeno:

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
citiram:
DANES BO NOROOOOOO!!!

Do 23:00 vas v Clubu Rich čakajo slastni prigrizki in to povsem zastonj, saj se morate okrepčati pred noro zabavo, ki vas čaka!
Tudi za izjene cene pijač smo poskrbeli, do 23:00 vas čakajo sledeče cene pijač:

★1L VODKE + 1L jabi ali juice : 40€
★1L JAGER + 1.5L cola : 60€
★1L JACK DANIELS + 1.5L cola : 80€
★ŠAMPANJEC : 25€
★VODKAmix : 2€
★JAGERcola : 2.5€
★JACKcola : 3.5€

★Zagotovljeno najnižje cene pijač v Ljubljani!!!!

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
KMŠ Silvestrovanje @Klub KMŠ 31. 12.
Najbolj noro silvestrovanje v najboljši družbi!
Če ne veš kje boš preživel/a najdaljšo noč v letu je tukaj pravi odgovor Klub KMŠ!
Dj Yoco bo poskrbel za najboljši prehod iz starega v novo leto!
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Nevem od kdaj so top karte za 20eur ,normalno pa za 10eur? To je bilo ponavad vsaj 30eur na gor.

Sej vem da je kms za 20 let z izjemami sam vse ostalo smo ze obdelali in je bil vedno poden z italijani.

Za gospodarca pa nisem vedel. To bi znal bit zanimiv razen ce ni vse razprodan, al pa da je karta danes 40eur. Sej tudi shapeshifterje in njihova 2 komada poznam, samo nevem pa kaksna je to muzka potem celo noc, kaksen zanr?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Nevem od kdaj so top karte za 20eur ,normalno pa za 10eur? To je bilo ponavad vsaj 30eur na gor.

Sej vem da je kms za 20 let z izjemami sam vse ostalo smo ze obdelali in je bil vedno poden z italijani.

Za gospodarca pa nisem vedel. To bi znal bit zanimiv razen ce ni vse razprodan, al pa da je karta danes 40eur. Sej tudi shapeshifterje in njihova 2 komada poznam, samo nevem pa kaksna je to muzka potem celo noc, kaksen zanr?

So moral spustit cene ker se je folku fržmagal...sej so tudi BOATe spustili...v topu so bili po 150 eur +, prav tako v Exenu ,,,Cirkus je pa s cenami mal spustil te previsoke cene...v Cirkusu dobiš boat (liter) za 100,00 EUR....so pa tudi ostali spustili, ker drugega jim ni preostalo...na party-ih so po 120,00 EUR.
Evole za shapeshifterje, moram rečt da so res malo reklamirali tako da kar nekaj folka sploh ne vem, tudi jest sem slučajno zvedel ko sem videl polimanega Minija na cesti, razprodaj zihr ne bo...tja notr gre folka kolkr češ.
http://www.eventim.si/staljubl...6990/event.html karta 25 eur.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Mi bomo doma, no ja sedaj gremo k maš, potem bo tam v farovž še zakuska in farovška pijača, potem pa domov, otrok spat, midva z ženo pa mal muckat!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ejjjjjjjjjjjjj gremo žuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaat tudi tastari, ajdeee banda alterska!

JUHUUUUUUUUUUUUU!

SREČNO!

majč