Ja a ti misliš, da na podeželju pa ni asfalta
No resno, sam živim na podeželju oziroma na vasi in mi ta stil življenja zelo odgovarja. Posebej mi je všeč, da je naša vas odmaknjena od glavne ceste kakšen km, tako da je tudi prometa zelo malo. Poleg tega imam še službo oddaljeno samo 3 minutke. Par let nazaj sem eno leto delal v Lj, prav tako pa sem na faks tja hodil in si ne predstavljam, da vsak dan potrebuješ v službo in nazaj najmanj pol ure. če pa hočeš iti po službi na sprehod v naravo pa moraš iti v avto in zopet v gužvo. Mene je že po enem letu vsakodnevne gužve začelo ubijati, tako da občudujem vse tiste, ki to prenašajo celo življenje. Glede trgovine je pa tako, da tudi Ljubljančani vsi hodijo v trgovine z avtom in če se že vsedeš v avto mi ni velika razlika, če se pač moraš peljati 15 minut več. Bi se pa strinjal, da je najbolj nerodno za srednješolce, ki še nimajo izpita in se morajo zato prilagajati avtobusu, samo ko se navadiš, te to ne moti več kaj dosti. Pa še včasih smo imeli na busih prave žurke, al pa smo domače naloge delal
Tako, da absolutno za življenje na podeželju.
Aja še to imam tudi to srečo, da se s sosedi super razumemo
(naj tako tudi ostane) in se tudi srečujemo eden pri drugem, kar pa kolikor mi je znano v mestih skoraj ne obstaja več.
lp