Kitajsko skladišče Ljbuljana in Domžale

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
imaš kakšne naslove kje naj bi to bilo?
Za lj je bila pred kakšnim letom tema za kitajski zmaj se mi zdi. Samo to je bila trgovina podobna skladišču med sparom in koprsko na vicu. Bil tam pa nisem ničesar kupil

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Imajo že nove i-phone?
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Enkrat sem v domžalskem zdravstvenem domu moral nekaj čakati, pa sem z namenom, da ubijem čas, šel v kitajsko trgovino, ki je v neposredni bližini ZD. Vse je kar poceni (večina je tam nekje do 3€), amoak nič takega, za kar bi rekel, to bi pa kupil.
Skratka neko sranje. Kupil sem dve povečevalni stekli za otroke in dve LED lučko na dinamo. Po več kot letu so vse stvari še cele, lučki pa celo delata, pa čeprav sta padli na tla vsaj 50x.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Enkrat sem v domžalskem zdravstvenem domu moral nekaj čakati, pa sem z namenom, da ubijem čas, šel v kitajsko trgovino, ki je v neposredni bližini ZD. Vse je kar poceni (večina je tam nekje do 3€), amoak nič takega, za kar bi rekel, to bi pa kupil.
Skratka neko sranje. Kupil sem dve povečevalni stekli za otroke in dve LED lučko na dinamo. Po več kot letu so vse stvari še cele, lučki pa celo delata, pa čeprav sta padli na tla vsaj 50x.
Si pa res šrot kupu, še pokvart se noče!
cool-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Si pa res šrot kupu, še pokvart se noče!
cool-1.gif
Ja, še na Kitajce se ne moreš več zanesti.
grin1.gif

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Tale kitajski zmaj al kaj je že niti slučajno ni poceni. Večinoma je samo junk notri. Ko bi vsaj meli kake gadgete pa niti tega ni.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Jah če kdo pričakuje fizično dealextreme štacuno, potem naj kar pozabi. Polno enga kiča in bedarij, ki so dejansko vredne toliko, kot koštajo. LEDice so še edina stvar, ki so je za silo uporabna. No, pa poceni igrače za mularijo, ki še ne zna pazit nanje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.000
113
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Tale kitajski zmaj al kaj je že niti slučajno ni poceni.
Odvisno kaj kupuješ. Luči za bicikl tolk da ti ni treba kazni plačat v mraku nikjer ne dobiš drugje za 3€ kot stane v Zmaju, pa igrače, lepila, ostalo je pa recimo na podobnem cenovnem nivoju kot Kik.

Od tehnike imajo vedno slušalke za ~2-3€, FM mp3 transmitterje za 7-8€, radijske sprejemnike z mp3playerjem (na 240V in GSM baterije) za 17-28€, razne poceni svetilke, ročne sesalce, usb ključe....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če misliš tisto okol Ilice, men je zgledalo da propada. Tudi nisem nikjer videl kje bi lahko šel noter kot mali potrošnik. Bolj mi je zgledalo kot skladišče za trgovce. Burek v bljižini je tut bil zanič. Imajo pa tam zraven v eni ulici super pocen ročno avtopralnico:)