Pozdravljneni,
v petek sem pripravil pivino za prvo fementacijo, danes 5. dan pa sem ob jemanju vzorca opazil, da ima pivina malo kiselkast vonj in okus (podobno šampanjcu), ali to pomeni, da se mi je pivo okužilo ali pa je to nekaj običajnega tekom prve fermentacije in je pričakovati da bo kislina izginila.
Je pa to moj prvi poizkus, pri katerem sem uporabil sledeč sladni ekstrakt:
https://us.diybeer.com/coopers-mexican-cerveza-concentrate
Hvala za pomoč.
v petek sem pripravil pivino za prvo fementacijo, danes 5. dan pa sem ob jemanju vzorca opazil, da ima pivina malo kiselkast vonj in okus (podobno šampanjcu), ali to pomeni, da se mi je pivo okužilo ali pa je to nekaj običajnega tekom prve fermentacije in je pričakovati da bo kislina izginila.
Je pa to moj prvi poizkus, pri katerem sem uporabil sledeč sladni ekstrakt:
https://us.diybeer.com/coopers-mexican-cerveza-concentrate
Hvala za pomoč.