Kindle

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.312
113
KIndle Paperwhite sedaj online v Mediamarktu 89€

https://www.mediamarkt.at/weba...&langId=-15

Kupiš online in prevzameš v Celovcu ali Beljaku.
smile-1.gif

Bezahlen im Markt: Jetzt auch bei Online-Bestellungen mit Markt-Abholung möglich!

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Probaj... ker jaz sem enkrat pred casom nekaj hotel na tak nacin narociti... pa ni bilo mozno placati s slovensko kartico ... Sem klical, zakaj avtorizacija ne gre skozi pa so rekli,d a se lahko placa le z avstrijsko kartico... Lahko pa se je vmes ze kaj spremenilo ...

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Mene pa zanima, katero lučko za ne preveč denarja naj nabavim. Sedaj sem imel eno led lučko na 3x AAA pa je težka in okorna. Torej katero lučko, da je lahka in dovolj močno sveti, ter da ima polnilno baterijo. Imam pa tegale kindla v ovitku

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Js mam kr original ovitek z lučko. Moja si je s kitajske naročila neoriginalen ovitek, pa je debelejši, smrdi, pa lučka je slabša.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Jaz ovitek že imam, je s kitajske, brez lučke pa ne smrdi
smile-1.gif
ne vem če bi sedaj kupoval še originalni ovitek, sem mislil bol na kakšno cenejšo varianto, vendar da sveti dovolj.
Knjig ne berem dosti, mogoče tudi zato, ker ko imam čas je že temno, pa nimam primerne lučke za branje, pa se mi ne da potem.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Raje vloži v luč, ki ti bo itak prišla prav, kot v neko svetilkico za kindle, jaz sem jo morda uporabil 2x, preden sem jo zabrisal v smeti.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
hja ne vem sicer kako bi se obneslo pri ebralnikih ampak za klasične knjige jaz v postelji velikokrat uporabljam kar..hm, naglavno svetilko, t.i. čelko
tongue-1.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Verjamem da je super zadeva z osvetlitvijo original, samo ne bi kupoval novega kindla samo zaradi osvetlitve. Toliko pa spet ne berem pa še takrat ko bi malo bral ni lučke.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Nočna omarica je že super ima pa svoje pomanjkljivosti. Ena je lahko, ta da posledično osvetliš celo spalnico, druga (trenutno pri meni) je pa ta, da je nimam prostora kam postaviti, ker imam še relativno frišnega pamža zraven v otroški pojstelci
smile-1.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Nočna omarica je že super ima pa svoje pomanjkljivosti. Ena je lahko, ta da posledično osvetliš celo spalnico, druga (trenutno pri meni) je pa ta, da je nimam prostora kam postaviti, ker imam še relativno frišnega pamža zraven v otroški pojstelci
smile-1.gif

Pri meni isto.
Samo še nihče ni predlagal pametne lučke, ki ni v originalnem ovitku.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
sej sem ti jo jaz...naglavno lučko preizksui, pri klasičnih knjigah se odlično obnese. Snop je direktno v velikosti povprečnih knjig, sveti lepo, kamor obračaš glavo, mene nič ne moti, prav v piko
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.976
7.312
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
KIndle Paperwhite sedaj online v Mediamarktu 89€

https://www.mediamarkt.at/weba...&langId=-15

Kupiš online in prevzameš v Celovcu ali Beljaku.
smile-1.gif

Bezahlen im Markt: Jetzt auch bei Online-Bestellungen mit Markt-Abholung möglich!

A morda kdo ve kakšna je cena v trgovini?

Cena v trgovini je bila pred cca. 14 dnevi 110€. Online cena pa je bila takrat 99€. Skratka v štacuni je bil 10€ dražji, ne vem pa kako je sedaj.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kakšne lučke vi to? :p

welcome to 2k15 :p

Jaz govorim o lučki, ki sem jo nabavil k kindlu 2. gen., zdaj imam seveda že nov kindle z osvelitvijo.
Za moje pojme so lučke brezveze.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Vem, sem ga gledal na Dunajo. Samo zdaj je šlo pa pod psihološko mejo in me je spet zamikal.