Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ti si se pa zares odločil oditi v Nemčijo, ali Avstrijo. Si na Kindlu bral samo tuje knjige, ali tudi kakšno slovensko ali srbohrvaško?
Za branje slovenskih knjig Kindle ni ravno priporočljiv, ker ne prebavi DRM zaščitenega epub formata, v katerem je večina slovenskih knjig. Zato se bolj priporoča kak Kobo.
Kaj je že kaka elegantna rešitev, da si elektronsko knjigo lahko uradno izposodiš? Do sedaj je samo tisto krožilo na dropbox-u.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Tole je zdej in http://www.amazon.de/Kindle-Pa...ndle+paperwhite
Večji formati, pa nevem če jih sploh delajo (še). Čeprav za kake stripe, bi bilo pa fajn.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kindle zna prebrati navaden epub format. Zaščitenega pa ne zna in ga tudi ne moreš pretvoriti.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Torej, koliko bi se moral stegniti, če bi želel kupiti zadnji Kindle ( z lučko ??? ) pa kakšen uporaben in lep ovitek? Koliko € vse skupaj in recimo kje?
Hvala in lep dan še naprej
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Torej, koliko bi se moral stegniti, če bi želel kupiti zadnji Kindle ( z lučko ??? ) pa kakšen uporaben in lep ovitek? Koliko € vse skupaj in recimo kje?
Se sem ti dal link z nemškega amazona je 100€.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Se pri Kindlu izplača vzeti paper whte, ali zadostuje normalen?
http://www.mediamarkt.at/webap...h=&query=Kindle
Zakaj je KOBO AURA špica med bralniki, oziroma boljši od Kindla?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Se sem ti dal link z nemškega amazona je 100€.
Kaliko znese poštnina pri Amazone.de?
Nekaj berem, da se je potrebno registrirati pri Amazonu in da oni preko tega računa dejansko lahko spremljajo kaj nalagaš na Kindle. Ker sam ne bi kupoval knjig pri Amazonu in bi bral zgolj free robo, me zanima kako je s tem?