Kenwood vs Alpine vs Pioneer

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
http://www.ceneje.si/alpine-avtoradio-ida-x300

http://www.ceneje.si/pioneer-avtoradio-deh-4000ub

http://www.ceneje.si/kenwood-avtoradio-plus-cd-menjalnik-cd-4947r

1. Katerega od teh bi vi izbrali? Prva dva mata USB kar je zame velika prednost, Kenwood pa ma cd izmenjevalec, kar je tudi vredu.

2. Kenwood mi deluje nekam poceni glede na to da dobiš zraven še CD izmenjevalec.

Čist tako postransko me še nekaj zanima. Kako, da majo na ceneje.si 20 evrov razlike v ceni napram mimovrste.com? Recimo Pioneer radijo je tukaj 20 evrov cenejše kot na mimovrste.

Hvala za odgovore.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Au Mejduš pa res. Ma tista Alpine se mi tudi zelo dopade, samo je malo draga zdej ko vidim. Pol je Pioneer dobra zadeva praviš? Veš kaj me še zanima. Tiste "tipke" ma take kot samsungovi mobiteli (te se zdej edino spomnem), ki so občutljive na dotik (upam da sem dost razumljivo napisal)?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če hočeš dober zvok in dober CD player kupiš Alpine ali Pioneer. Če hočeš dober radio kupiš Blaupunkt. Če nočeš nič od naštetega kupiš Kenwood.
grin1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Tiste "tipke" ma take kot samsungovi mobiteli (te se zdej edino spomnem), ki so občutljive na dotik (upam da sem dost razumljivo napisal)?

V bistvu je neka ploscica preko, so pa fajn za stiskat, pa tut vrtljivi gumb je fajn, vse delas z enim gumbom ... Blaupunkt ki si ga omenil zgleda ko s kinderjajcke, medtem ko je meni bil Pioneer najbolj vsec za ta denar

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
4x50W je max. moč, realno pa je 20W na en zvočnik oz. 4*20. Pa še to je čisto dovolj za kulturno poslušanje, če boš želel kaj več pa si boš moral omislit ojačevalec pa nove zvočnike.

Če kupuješ izberi Alpine ali Pioneer, jaz sem se odločil raje za Pioneer samo zaradi vizulnosti, če mi pad od Alpinea niso všeč. Pa itak do ranga 200€ do skoraj vsi isti, praktično ni razlike. Sprva sem gledal Pioneerja, model 4000ub, potem pa sem kupil model 5000ub, ki je 40€ dražji, ima usb in aux zadaj, pa par takih fensi šmensi funkcij, menjava vseh barv, remote control, nek dodaten vhod
Vsekakor pa ti priporočam, da naj ima ima radio USB, ker CDji bomo kmalu postali kot stare kasete..

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Zdej mam starega kenwooda pa dokaj nove pioneer zvočnike pa se kar fajn muzika sliši, upam da bo z novim pioneerom še boljše.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Pozabi CD menjalnik.
Imam na svojem možnost priklopa in se mi eden delujoč še valja nekje v garaži. Nima smisla. Že "majhen" usb ključek ima gor več muske kot tistih nekaj CDjev. Če pa imaš res veliko muske, si omisli takega, ki dela tudi s kakšnim prenosnim hard diskom.
Samo toliko.
write.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
V nižjem cenovnem rangu se po mojih izkušnjah najbolje obnese Pioneer, kdor pa je pripravljen reskirat več pa vsekakor Alpine. Ampak da iskoristiš tak radijo, moraš pol met tut malo bolj orenk sistem, za 4 prdalice poganjat ga je škoda. Kenwood je bil svoje cajte majka, ampak danes imam občutek, da jih je malo čas povozil. Js mislm da s Pioneerjem ne moreš falit, price/performance je zelo dober, zvok soliden, funkcij ima dovolj, kvarijo se ne pa tudi relativno user friendly zadeva je.