Kdo nakupuje še v Tušu?

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Načeloma nakupujem v Hoferju, Lidlu, Spinu ali Šparu.
grims-1.gif

Danes pa slučajno v tušu...mi je skoraj vse živce požrlo!
uf-1.gif

Povsod razmetani artikli, spodaj 100 različnih cena in črtnih kod, tako da sploh ne veš koliko je kaj cena?!
10.gif

Potem pa še njihove blagajne...joj...groza!
bonk.gif

Me čudi da tile še sploh kej prodajo!
sprasujem se.gif

Vaša Mikulja

srce-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo še v Hoferju, občasno Lidl, redko Interspar, izjemno redko Tuš, pri Zoranu pa ne več = najdražji so.

B81

22. jul 2007
37.907
11.112
113
V Račah sta Tuš in Spar...Tuš je bil prvi in ima skoraj vedno polno parkirišče, Spar pa nikoli.

Aja pa neglede na totalno nenevaren izgled, robocop hodi za tabo po trgovini. Pol pa stopiš hitreje in mu prideš za hrbet, pa se naredi, kot da sploh ne hodi za tabo.

Nazadnje urejeno:

stop

Majstr
5. sep 2007
3.205
399
83
Las Vegas
Mercator čisto out. Hofer, Spar pa včasih Lidl in Jager
evil.gif
na začetku sem bil malo razpičkan ko so me trgovke v Hoferju priganjale na kasi danes pa vidim vse prednosti tega sistema, sploh kakšna sobota dopoldan. Hvaležen sem tudi da nimajo sistema bonusov

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Lidl in Hofer, pa tudi Jager včasih , kateri je najbližje (samo za "nujne" nakupe)

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Mogoče 1x letno ostalo pa Hofer, Lidl, Mercator(zaradi bližine in nikakor ne zaradi cen), Eurospin in Spar.
Zaradi mene ga lahko zaprejo... mi je čist out trgovina

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ti si pozabil na prvo mesto dati Konzum, a ne?
evil.gif

On:
izplača se nakup določenih artiklov v ETušu.

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Plodine so mi boljše
cheer.gif

Priporočam
grims-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Če je kje največji nered v trgovini je to prav v Hoferju. Lidl še ima te kolko tolko porihtano trgovino no ...

Jaz pa samo v Sparu ali pa v Mercatorju, ki mi je čez cesto.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz največ kupujem v Intersparu (moj delodajalec
smile-1.gif
), malo še Eurospin in Lidl ...

V tuš ne grem več ... sem se odločil pred par meseci, ko sem bil nazadnje v Planetu ... Sem iskal en izdelek (prekajeni kmečki pršut v kosih VP) ...ker je bila v ostalih trg. večja gužva sem se odločil za Tuš, da bom najhitreje opravil nakup ...

Pridem do hladilnikov, pršuta nimajo ... čudilo me je kako to, vpršam trgovko, nimajo .... OK ... grem med policami, zberem par izdelkov "tako mimogrede" in na blagajno ... Delali sta dve blagajni, cca 2 stranki na vsaki blagajni.
Se ustavim na prvi (z vozičkom) in čakam ... prva stranka plačuje neko položnico, la kaj že majo neko opcijo plačevanja na blagajni ... ko slišim blagajničarko "gospod, gospod,gospod" ... ko ugotovim da kliče mene ... pa pravi, to je hitra blagajna veste, morate na drugo ...
si rečem ok, grem pol na drugo ... čeprav ni bilo gužve in ljudi ... no po poti na drugo blagajno premišljam, da saj sploh nimam več kot 6 izdelkov, čeprav sem voziček vzel ..no pa vseeno, počakam eno stranko na drugi blagajni, ko pridem na vrsto vpraša za tuš kartico.

Poiščem in ji dam, pa pravi, ooo imate pa staro Tuš kartico, ta verjetno ne dela več ??? no pol je vseeno delala je prijelo ... sem plačal in odšel.
Od takrat nisem bil več v Tušu
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
ksz...

Srednji sloj hodi fasat v Hofer, Lidl, EuroSpin, ......?
e015.gif

N'č jasn!
g060.gif

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
V Intersparu hitreje najdem izdelek
smile-1.gif
pa nima blagajn z omejenim številom kosov ... samo Express samopostrežno blagajno.

V Tušu me je razočarala blagajničarka, ker samo ko je videla voziček, me je že spodila na drugo blagajno (pa sploh ni videla koliko dejansko imam izdelkov noter) ..čeprav sem kasneje videl, da sem imel še dovoljeno število kosov za hitro blagajno.

(Priznam pa, da se da povedat kakšno na račun tudi blagajničark v Sparu
smile-1.gif
samo to je že za v drugo temo)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
V Intersparu hitreje najdem izdelek
smile-1.gif
pa nima blagajn z omejenim številom kosov ... samo Express samopostrežno blagajno.

V Tušu me je razočarala blagajničarka, ker samo ko je videla voziček, me je že spodila na drugo blagajno (pa sploh ni videla koliko dejansko imam izdelkov noter) ..čeprav sem kasneje videl, da sem imel še dovoljeno število kosov za hitro blagajno.

(Priznam pa, da se da povedat kakšno na račun tudi blagajničark v Sparu
smile-1.gif
samo to je že za v drugo temo)

- najdeš izdelek hitreje ker tam redno nakupuješ / delaš, logiko imajo isto glupo kot vse druge trgovine (oz glupo za kupce, pametno za prodajalce)
- Spar ima blagajne z omejenim številom kosov (si sigurn, da delaš tam?)
- Samopostrežna blagajna je velikokrat bolj zamudna kot klasična, ker folk pol ure gleda na ekran in stisne 8x narobe
- Da te je spodila si kriv sam, nad tisto blagajno je ogromen napis za koliko izdelkov je. Da ne znaš preštet do 6 pa je spet... čigava krivda?

(Ne, ne delam v Tušu, veliko večino nakupov opravim v Hofru/Sparu).

Gox

24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Ja to je res ..sam sem kriv, ker nisem videl da piše nad blagajno za koliko izdelkov je, pa sem kar čakal, dokler me ni spodila ... no potem sem šele razmišljal, da dejansko sploh nimam preveč izdelkov ...

no vseeno me je ta izkušnja na blagajni odvrnila od Tuša ... mogoče še bolj to, ker nisem dobil pršuta
smile-1.gif

(Eni Interspari nimajo blagajn z omejenim št. kosov, oz. hitrih blagajn, v to sem siguren) So pa Express blagajne.)