Kdo dela seminarske ipd za €€€?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Evo priznam, da ne poznam nobenega takega
redface-1.gif

Seminarska: par ur dela, Acces, Excel itd, cca 15-20 strani. Plačam po dogovoru.

Več na ZS. Hvala
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
... hvala ker si se javil, sem pa že našla enga Zokija ki to dela al bo dal enmu kolegu al kako nevem, v glavnem bom mela skompletiran do ponedeljka.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Napišem diplomsko, po potrebi tudi magistrsko. Cena po dogovoru
smile-1.gif

Iz naravoslovnih ved le računalništvo, družboslovne pa načeloma ni omejitve.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Upam, da vas čim več da seminarske, magistrske, doktorske narediti komu drugemu .. ko boste imeli pa otroke, vas pa naj zgodovina dohiti, naj vas odpustijo in potem poglejte svojemu otroku v oči ..

@Tjasa in podobni .. niste vredni spoštovanja .. goljufanje vsepovsod .. hkrati pa želite(želimo) imeti boljši vsakdan .. tle gre preprosto za osebno dostojanstvo ..

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
pisanje diplom, magisterijev in doktoratov je tudi v tujini čistvo vsakdanja praksa
to delajo , kar profesorji sami
sicer pa poznam tudi pri nas nekaj ljudi, ki to delajo profesionalno
in potem se razni diplomanti ekonomskih , družbenih in ostalih filozofskih ved čudijo kako za njih ni služb in zakaj potrebujemo pokojninske in ostale neumne reforma

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Sama se tega ne poslužujem, ker nekako mi uspe shendlat job in faks pa še ostale zadeve, samo za to seminarsko je blo pač tako, da jo rabim jutri, čez vikend sem se šla malo sprostit ker sem to rabila pod nujno, in kaj? Sem pač dala par € v zameno za to, da sem lahko uživala. Če bi se tega posluževala že prej, sploh ne bi šla tega spraševat sem, ane.
Izjema pač potrjuje pravilo.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Veš Tjaša, saj te nočem obtoževati ali kar koli, vendar se mi tako dejanje ne zdi prav, saj to ni tvoje delo. Morda bi sama zadevo naredila bistveno bolje ali se od nje naučila česa pomembnega (za kar sedaj misliš, da je neumnost).

Kaj pa tvoja vest, te kaj peče? No, sama pri sebi boš vedela odgovor na to vprašanje. Razmisli.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Se zgodi kaj takega če študiraš, obenem pa 8 ur/ dan delaš. Meni je sicer študij bil pomembnejši od dela (pa sem vseeno zaslužil dovolj zase), že če smo kje imeli kako seminarsko po skupinah sem imel rahel problem predstavljati, ker ni bilo vse napisano moje.

Sicer pa je to pri nas neuradna, ampak kar utečena praksa. V mojem fohu je nekaj tigrov, ki to delajo celo zastonj, če se le njemu osebno zdi zadeva zanimiva
smile-1.gif

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Saj razumem in se trudim gledati stvari iz večih perspektiv. Vendar tudi jaz delam in sem delal polni delovni čas, velikokrat tudi za dva delovna časa, ob vsem tem pa sem in še furam faks.
Saj se da. Ne rečem, da ni težko in da ne rabiš časa za odklop, pa vendar se mi zdi včasih bolje s stvarmi počakati in jih narediti potem v drugo, če ne gre v prvo. Ni se treba "ubiti", počitek je potreben. Vendar vse v zdravih mejah in normativih, obenem pa z dobrim razporejanjem časa, se da zadeve nekako zvoziti kljub vsemu. Včasih je potrebno malo stisniti zobe in ne samo mahati z denarjem.
smile-1.gif