Kdaj se ji dajo ključi?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zanima me torej sledeče, kdaj dat ključe od hiše?

Sicer ne sprasujem zase, ker svojega brloga ne zaklepam, ker imam dva super hišna tanka, ampak me zanima tako...

Pač kdaj si prinese zobno ščetko & stuff... Meni v osnovi paše kar hitro recimo po enem mesecu lahko uleti
smile-1.gif

Od česa je to odvisno? Od tega kak tip človeka sta oba al kako?

confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko prvič solidno skuha, pomije in pospravi in to kar nadaljuje ter s tem pokaže odnos in voljo do sobivanja
smile-1.gif

Prej kot en pa itak ne moreš dat ključev, ker tiste winkhaus ključe čarajo skoraj 4 tedne, če daš delat dvojnik, hehe.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zanima me torej sledeče, kdaj dat ključe od hiše?

Sicer ne sprasujem zase, ker svojega brloga ne zaklepam, ker imam dva super hišna tanka, ampak me zanima tako...

Pač kdaj si prinese zobno ščetko & stuff... Meni v osnovi paše kar hitro recimo po enem mesecu lahko uleti
smile-1.gif

Od česa je to odvisno? Od tega kak tip človeka sta oba al kako?

confused-1.gif

Mogoče boš nekoč izvedel...
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko prvič solidno skuha, pomije in pospravi

nama se je to zgodilo ko še sploh skupaj nisma bla...... sem jo iz heca povabil na kuho namesto v oštarijo in je prišla
cheer.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Tega odgovora ne moreš dobit na forumu. Gre za mnogo dejavnikov, med njimi je tudi občutek, ki pa ni nujno vedno pravi, vsekakor se ne daje ključe po eni noči.
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko prvič solidno skuha, pomije in pospravi

nama se je to zgodilo ko še sploh skupaj nisma bla...... sem jo iz heca povabil na kuho namesto v oštarijo in je prišla
cheer.gif

Ko smo bli zadnjič na kosilu pa tega nisi povedal... Bi te vpričo moje vprašal za par primerov, ker mam občutek da me moja okol prinaša
ko pride do raznega deljenja hišnih opravil...
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
hahaha..... kaj pa Desetka v TF? zdaj majo ruski bife.... nabašeš si klko lahko poješ.... noben nič ne vpraša

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hehe ... zanimivo, sem pri prvih dveh večinoma živel, pa nisem nikoli ključa dobil, pri zadnji pa je bilo ravno obratno - ker sem najprej tam delal, kot je to z nama postalo resno, sem dobil najprej ključe od vrat, ker imajo pač tak sistem ključavnic, da en odklepa vse.
grin1.gif
ga pa ne zlorabljam ...

je pa tudi res, da ji jaz nisem dal svojega od svojega stanovanja, sicer pa mi je enkrat, ko sva se pogovarjala o tem, da ji pri meni ni za bit, če ni mene ...

sam bi ji verjetno dal ključe že precej v začetku veze, nekje v prvih treh mesecih - why not, I'm a good guy, kaj pa lahko naredi drugega, kot me preseneti, ko pridem domov ...
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nisem bolnik, ker če hočem priti v pisarno, rabim ta ključ ... sem lepo napisal - imajo tak sistem, da imajo en ključ za vsa vrata - tudi od pisarne.

aja, pa nisem ponosen da ga imam, samo če hočem normalno delati, ga rabim. bi ga že zdavnaj vrnil ...

Himera

Pripravnik
7. nov 2009
52
0
6
Ne vem, no, ko s tvojo lubico prideta iz vrtca ji komot daš ključe, da gre pripravit Lego kocke. Z njimi se lahko igrata brez nevarnosti, da bi tvoja bejbika zanosila. Lahko pa vprašaš v revijo Antena, če je to vseeno mogoče? Da se potem ne boš preveč obremenjeval, ko boš starejši ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
no sej kul, verjamem da greš tudi kaj ponoč v pisarno, pošteno bi že bilo
evil.gif