Kava in pitje...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sm kr sm dal to temo, upam da ne bo kdo hud
smile-1.gif

Zanima me koliko spijete pivci kave koffetov dnevno in ali resnično uživate v pitju kave?

Sam jo obožujem, pa nisem odvisnež ampak uživam ob vonju kave ... bi jo lahko samo vohu in tud pil ne..

Zdrava -nezdrava= Tudi o tem kako napišite...

LP,S
pozdrav.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
1-2

Eno obvezno takoj, ko se zbudim. Eno včasih še popoldne. Skoraj vedno pijem turško, imam pa tudi aparat. V lokalu jo pijem redko, ker mi je mogoče dobra na treh lokacijah (v Italiji je pa npr. čisto druga zgodba
grin1.gif
).
Obožujem vonj in okus. Včasih že vnaprej razmišljam: še tole naredim, potem pa se usedem in spijem kavo
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Povprečno 3 na dan, max. 5. Zjutraj obvezno, po kosilu in še po navadi enkrat proti večeru na kaki pjački... Sicer pa, a ima kdo težave s spanjem ko pije zvečer kavo? Meni se to zdi bolj psihološka fora? Jaz spim kot ubit pa čeprav spijem kavo pred spanjem? Namreč poznam enih par ki spijejo zvečer ob 7h kavo in celo noč ne morjo spat
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
nobenih problemov s tem da zaspim, mogoce edino bolj rahlo spim, ce spijem kavo pred spanjem...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Spijem 3 ta velike skodelice kave na dan, zjutraj eno, eno po službi in eno zvečer ... brez sladkorja in brez mleka. S spanjem nimam nobenih težav, zaspim v slabi minuti in se ne zbujam do budilke. Tudi Red Bull mi ne dela težav pri spanju.

Obožujem kavo, ki jo skuham jst.
cool-1.gif
V lokalih je bolj za silo pa še ful je premajhna doza.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Jaz pa obvezno z mlekom čeprav je kao škodljivo... No torej bo treba to tvojo kavo poskusit
smile-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Zjutraj turška...potem pa še eno do dve v lokalu. Tudi če popoldne pijem, tam okoli šestih, mi ni problem zaspat...zdej ne vem ali so nekateri res tako občutljivi na kofein oz. je vse v glavi...ne vem. Tudi ko sem v sebe metal FatBurnerje, kateri so na bazi kofeina, je bilo na dan: turška+v lokalu, + 6fb (v vseh skupaj kofeina za cca. 5-6kavic v lokalu. Aja smrtna doza je cca. 70-80kavic na ex tko da ni panike
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

dve do tri na dan. Prva je načeloma, ko pridem v službo, druga je ob 12h ko gremo na "malico", vsake toliko časa pa ali ob 10h iz avtomata ali pa ob 14h iz avtomata. Samo trenutno mi ta iz avtomata spet ratuje zanič, tako da sem jo nehala piti. Čez vikend pa mogoče eno spijem.
Nisem tiste sorte, ki rabi kavo zato da začne živet dan, zvečer mi pa nagaja samo ene 3x na leto. zakaj..... ne vem

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Včasih sem jih spil po 6 na dan, zdej sem pa na "dieti", zjutraj podaljšano z mlekom, po malici en macchiato in tega se držim že skoraj eno leto.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Posledice nadomestka so vidne.

OT:
1-3 kave na dan. Običajno z mlekom. Doma tudi srbsko kdaj.

Ravno zdaj si grem narediti eno dišečo kavo
grin1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Posledice nadomestka so vidne.

OT:
1-3 kave na dan. Običajno z mlekom. Doma tudi srbsko kdaj.

Ravno zdaj si grem narediti eno dišečo kavo
grin1.gif

Kakšna pa je to dišeča kava?