Katolibanski mitingi po Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-sticna-sonce-in-8000-mladih/266477

Tu mlade ovce poneumljajo.

64821361sticna37.jpg

Citat:
"Dejstvo, da je tako veliko mladih še vedno pripravljeno deliti vesel pogled na življenje, kaže na to, da vera ni nekaj utesnjujočega, okostenelega, nekaj, kar človeka zatira, ampak je nekaj, kar človeka sprošča, mu daje zagon, polet. Za mene kot mladinca je Stična pomenila začetek novega šolskega leta in novega srečevanja s prijatelji in povezovanja z mladimi iz vse Slovenije."

Država po ustavi varuje deco, tu je spet čisto zatajila.

In še en shod bi rekel skrajnežev, ki si želijo polastiti Slovenijo in jo katolibanizirati.

Dobro da jim je naš predsednik zažugal.

Citat:
Turk kristjanom: Večno se ne boste mogli izgovarjati na komunistično zaroto

cdae6ca95a4f59dca1a815da.jpg

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042473557

Citat:

Kot je dejal uvodničar zbora in eden izmed njegovih dveh osrednjih predavateljev, urednik revije Zaveza Justin Stanovnik, Slovenci tudi z osamosvojitvijo niso izšli iz boljševizma, še vedno pa živijo v laži in zločinu.

Da bi takšno stanje, ki ga je ocenil kot delitev na umetno in naravno, presegli, je pozval k drugi republiki. "Vrnitev v območje naravnega bo omogočil le velikopotezen političen načrt, ki bo lahko nastal in se postavil samo v okviru novega družbenega dogovora, h kateremu bodo pristopile vse tiste izvornodemokratične sile, ki se bodo pripravljene potegovati za dvotretjinsko zasedbo državnega zbora," je menil.

Njihov cilj bo sprejetje nove ustave in v njenem okviru in na njeni osnovi mirovne pogodbe po državljanski vojni, je nadaljeval in poudaril, da bo moralo biti izvorno besedilo novega družbenega dogovora načelno.

Gre za grob napad na našo državo in spodkopavanje državne ureditve.

Večina se nas res nasmehne ob tovrstnih mitingih, češ saj gre za ovce, vendar pa so njihova sporočila vedno bolj aktivna in nestrpna.

Očitno nas nekateri želijo vrniti v srednji vek ali še dlje nazaj.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kr luštne pupe so vmes
smile-1.gif

Pa so verjetno bolj krepostne sorte, da se jih ne da poflodrat
rolleyes-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Treba udart po boljševikih........zdej k so u k***
evil.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Večina se nas res nasmehne ob tovrstnih mitingih, češ saj gre za ovce, vendar pa so njihova sporočila vedno bolj aktivna in nestrpna.

S tem si povedal vse.

Zaupati prihodnost odraslim ljudem, ki imajo namišljene prijatelje, je vsekakor slaba popotnica za napredek, strpnost in mir.

Ker slejkotprej namišljeni prijatelj ne mara neke "novotarije".
Slejkotprej je "moj namišljeni prijatelj" boljši kot "tvoj namišljeni prijatelj".
In nato je samo še malo do "moj namišljeni prijatelj mi je rekel, da je nasilje edina možnost".

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kr luštne pupe so vmes
smile-1.gif

Pa so verjetno bolj krepostne sorte, da se jih ne da poflodrat
rolleyes-1.gif

Očitno še nisi slišal reka: "Bolj je pobožna, bolj je položna."
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vezano na to tematiko, je tudi v Nemčiji zelo napeto. Tam so pa menda ja pametni a ne?

http://www.rtvslo.si/svet/posl...i-papeza/266461

Citat:
Poslanci, ki nameravajo bojkotirati nagovor, med drugim trdijo, da ta ni v skladu z načelom ločitve Cerkve od države. Vladajoči krščanski demokrati (CDU) se z bojkotom ne strinjajo in poudarjajo, da je papežev govor v parlamentu njegove domovine tudi izraz krščanskih korenin nemške družbe.

Bojkot nevljuden in neprijazen
Vatikan je napovedani bojkot označil za "notranjepolitično zadevo Nemčije" in poudaril, da bi bil vesel, če bi papeža poslušalo vseh 620 poslancev, da pa bo Benedikt XVI. govoril v vsakem primeru. Papežev tiskovni predstavnik Federico Lombardi je poudaril, da bi demonstrativen odhod nekaterih poslancev s seje Vatikan doumel kot izraz nevljudnosti in neprijaznosti.

Vedno več bo tega imam občutek in ne bodo se oglašali samo posamezniki, ampak tudi predstavniki države.

Nastop papeža v kateremkoli parlamentu v "normalni" državi, kaže na to, da država ni normalna.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Torej nasprotuješ gradnji đamije?

Ni nobene potrebe, da se kaj takega pri nas zgradi, ker zagotovo ne prinaša nič dobrega in pozitivnega za RS, pač je to namenjeno ozkemu krogu dokaj nestrpne ideologije oziroma njenih uporabnikov.

Več kot jih je, težje je to ustaviti, primer je Kosovo, kjer so preplavili državo, tako da imajo sedaj celo lastno državo.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
1. Sem proti masovnim religioznim mitingom.
2. Papežev govor v parlamentu je popolnoma sprejemljiv in ni v nasprotju z ločitvijo verskih skupnosti od države, če ni religiozen. Papež je Vatikanski suveren, torej ima enak status kot predsednik države ali kak kralj dokler je Vatikan priznan kot država.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Torej nasprotuješ gradnji đamije?

RAje bi ljudem kupil malo zdrave pameti. Da pač začnejo verjeti v soljudi ne pa v neke namišljene bavbave...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

S tem si povedal vse.

Zaupati prihodnost odraslim ljudem, ki imajo namišljene prijatelje, je vsekakor slaba popotnica za napredek, strpnost in mir.
Važn da je od snecerja in dohtarja družina zadovolnja da jih obkrožajo nagnusni pederajsarji, kateri so se uspešno (neuspešno) lotili poleg gospodarstva tudi najvišje politike....BRAVO PEDERAJSARJI!!!
10.gif

Vsa učenost normalnega življenja..primer snecer družina:

Hčerka vpraša:: ati--kako se obnaša nov pederajsar?
Snecer vesel:.zelo strokovno in humano
stupid-1.gif

------------------------------------------------------------------------

Tili otroc ki si jih predstavil (na sliki--snecer) ne bodo nikoli drekomešalci..oziroma bodo ker jih boste prepriČali v svoj prav--na sodiščih in pri obisku dohtarja zaradi ene angine.

GNUSITE SE MI!!!

@snecer--ne čudi se potem zakaj kristjani povezujemo ateiste s pedrstvom..ne čudi se..tvoja zasluga

Nazadnje uredil moderator:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ko bere tale tvoj post sem dobil flashback. Ti pravzaprav napadaš kontrarevolucinaraje. Tekst in "ton" je skoraj copy-paste raznih govorov in člankov še iz bivše države.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Citat:
Uporabnik Snecer

Tu mlade ovce poneumljajo.

Brez zamere...ali pa zaradi mene tudi z njo. Če so oni ovce si ti glede na napisano ponesrečena linija mešanca med žrebcem in oslico in obratno. Torej mula ali mezeg torej sterilni hibrid, ki ima sicer spolni nagon a strelja v prazno...je pa cenjen kot vlečna in tovorna žival.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

S tem si povedal vse.

Važn da je od snecerja in dohtarja družina zadovolnja da jih obkrožajo nagnusni pederajsarji, kateri so se uspešno (neuspešno) lotili poleg gospodarstva tudi najvišje politike....BRAVO PEDERAJSARJI!!!
10.gif

Vsa učenost normalnega življenja..primer snecer družina:

Hčerka vpraša:: ati--kako se obnaša nov pederajsar?
Snecer vesel:.zelo strokovno in humano
stupid-1.gif

------------------------------------------------------------------------

Tili otroc ki si jih predstavil (na sliki--snecer) ne bodo nikoli drekomešalci..oziroma bodo ker jih boste prepriČali v svoj prav--na sodiščih in pri obisku dohtarja zaradi ene angine.

GNUSITE SE MI!!!

@snecer--ne čudi se potem zakaj kristjani povezujemo ateiste s pedrstvom..ne čudi se..tvoja zasluga
Sicer se ne strinjam s sneckotom in jernejem oz mi ni vsec nacin izrazanja njunega mnenja, ampak:

Zal ali pa na sreco osebno poznam kar nekaj duhovnikov RKC, ki bi jih ti imenoval pederajsarji, jaz pa jim pravim homoseksualci.

Tipicen vernik RKC ponavadi rece: pa naj ima babo, sam da ne bo z desci al pa otroci...

Ampak to je metanje peska sam sebi v oci.

Ekstremizem nikoli ni dober. Ne v eno ne v drugo smer. Zaradi mene ima folk lahko nebroj namisljenih prijateljev dokler ne posega v pravice soljudi.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Tili otroc ki si jih predstavil (na sliki--snecer) ne bodo nikoli drekomešalci..

Seveda ne... zakaj bi podoživljali travme iz otroštva...?
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Boljševikov vprašanje svobode ne zanima, zanima jih samo vprašanje uspešnosti in manipulacije.
Justin Stanovnik

Citat:
Leta 1940 se je vpisal na klasično gimnazijo v Ljubljani, leta 1944 pristopil k domobrancem , po koncu vojne prestal grozote taborišča Teharje, nadaljeval gimnazijski študij, bil leta 1949 aretiran in eno leto preživel na prisilnem delu v komunističnem koncentracijskem taborišču Strnišče.

10.gif

suzica: tisti otroci so žive žrtve pokristjanjevanja, verjetno še izpred spočetja. Lepo so preparirani, da bodo nadaljevali poslanstvo svojih pastirjev.

No, ko bodo resni problemi pa bodo zagotovo obiskali zdravnika, če ne drugega, da jim okulist predpiše ustrezna očala in olajša življenje. Mogoče bodo celo spregledali.

Kako pa si povezal z zadevo homoseksualce? ne vem, kolikor mi je znano jih je veliko prav v vrstah rkc, v bistvu so to idealni dušni pastirji + pedofili, ker ne seksajo z odraslimi drugega spola.

Na fotografiji se res ne vidi vseh mladcev, je pa tv prispevek pokazal, da je bil tam tudi Vr(h)tovec iz podmladka NSi. Njegova retorika je vzorčen primer ideološko prepariranega mulca.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Ekstremizem nikoli ni dober. Ne v eno ne v drugo smer. Zaradi mene ima folk lahko nebroj namisljenih prijateljev dokler ne posega v pravice soljudi.

Ko ti na takšnem mitingu začnejo s spremembami ustave, družbe in države, bi se ti moral tam oglasiti skoraj po uradni dolžnosti...
10.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
1. Sem proti masovnim religioznim mitingom.
2. Papežev govor v parlamentu je popolnoma sprejemljiv in ni v nasprotju z ločitvijo verskih skupnosti od države, če ni religiozen. Papež je Vatikanski suveren, torej ima enak status kot predsednik države ali kak kralj dokler je Vatikan priznan kot država.

2. verjetno enako misliš o kakšnem obisku prezidenta iz S. Koreje ali podobno
evil.gif

Aretirati bi ga morali, ne pa poslušati.