Kateri video "adapter"

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
S stare analogne kamere bi rad prenesel domače posnetke na računalnik. Kamera ima analogne izhode (činče za video in zvok).

S katerim "adapterjem" bi to naredil najceneje in najhitreje?
Vem, da neke kvalitete v današnjem pomenu te besede ne morem pričakovati, bi pa imel najboljše, kar se da dobiti iz teh posnetkov.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce ima graficna kartica oz. tuner S-video ali RCA (chinch) chod, potem daj preko tega. Audio gre lcoeno (v zvocno kartico).

Ce graficna nima nobenega video vhoda, potem ne bos opravil nic.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Potem rabiš adapter.
Zadnje čase so polularni taki, ki gredo na USB port.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Grafična nima video vhoda samo video izhod... torej, kateri adapter je OK za praktično enkratno uporabo?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Najcenejsi, ki ga jaz najdem, je tale (cca. 25 EUR, ne bom delal reklame trgovini, saj lahko sam najdes): http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=47

Ima kompozitni (chinch) in S-video vhod, torej idealno zate. Glede kvalitete si pa ze prej sam pri sebi razcistil ...

Svetujem ti, da najprej preveris ali zadeva ima driverje za tvojo verzijo Windowsov, da ne bos potem razocaran. Moja tuner (cca. 10 EUR drazji od omenjenega, Gigabytov) jih ima in premore tudi ustrezen vhod, ceprav sem ga jaz nabavil zaradi RF vhoda.