Kateri vibrator?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Nič, bo treba nekaj nabavit, da se bo boljša polovica zadovoljila, če me slučajno ni zraven, pa me zanima, kaj hudiča naj ji nabavim?
Sem gledal malce po internet štacunah in imaš trde, mehke, realne, blahblahblah.

Tako da, prosim uporabnice (uporabniki niso zaželjeni, razen če imaj kakšen res tehten nasvet) za nasvete, kako in kaj.

Aja, pa malo se mudi
evil.gif

Ponudbe uporabnikov pa tudi niso pričakovane.
tongue-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Zakaj bi zapravljal za vibro mene poklič pa ti bom uštimu brezplačno pa še za kavo ti dam vsakič, da ne boš prehitro domov uletu.
Če pa rabiš garancijo se pa tud lahko zmenimo.
Ti povem bo tvoja
roza.gif
cvetela kot še nikol dosedaj.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kot so ti že povedali kontaktiraj me preko pm ja pa pridem domov in zrihtam!
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pride Fata v sexshop in želi kupiti vibrator. Nič ji ni bilo po volji, vsi premajhni, nato le izbere rdečega. Zvečer pride šef in vpaša, kako je šla prodaja. prodajalka odvrne, da je prodala kar nekaj pripomočkov in en gasilni aparat:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Tako da, prosim uporabnice (uporabniki niso zaželjeni, razen če imaj kakšen res tehten nasvet)

Nekam veliko uporabnic je tu gor
evil.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Le prevelikega ji ne kupi - naj te ne zanese, da 'večji ko je, boljši je', ker vibrator ni tako mehak, no, prožen kot pravi tič in zna biti uporaba prevelikega skrajno neugodna. Fajn so tisti, ki imajo 'izrastek' ala zajčka, ki vibrira, pa tiča, ki se lahko po možnosti vrti (in s tem dodatno stimulira).

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ene se pa res spoznate na to stvar! Kaj pa kaj naravnega a tega ni da morete plastiko uporabljat?
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a je bilo v tistih časih težko kak pm napisat pa bi se stvar rešla? Če bi me poznala bi vedela da sem dober po duši in da rad priskočim na pomoč!
evil.gif