Ne morem se odločit kateri trojček naj vzamem (internet+tv+telefon).
Doma imamo 2 televizorja na kabelski TV Telemach in plačujemo 14,40 EUR mesečno.
Siol internet plačujemo 32,00 eur mesečno.
Telefonija Telekom plačujemo 60,00 - 80,00 eur eur mesečno. Večinoma kličemo na stacionarna Telekomova omrežja v Sloveniji (banke, DURS itd, občasno kličemo še na GSM omrežje imamo namreč manjše domače podjetje) zato je telefona mal več za plačat.
Skupaj torej porabimo cca 100 eur za telefon internet in kabelsko tv.
Kater trojček bi mi svetovali oz imate vi če bi želel:
zanesljivo delovanje
podporo 24 ur dnevno
1 ali 2 mega interneta, ker imamo več računalnikov
2 televizorja srednji programski paket - ne čist osnovni
cenejši stacionarni telefon
priključek za faks
obdržali bi isto številko
cena 50-60 eur mesečno
Povejte kaj imate vi in kako ste zadovoljni. Mene vse skupaj malo bega ker je precej enih doplačil (npr za 2 televizorja, nek vmesnik za faks...). Gledal sem ponudbo od Telekoma pa od Telemacha pa se nekak ne morem odločit.
Doma imamo 2 televizorja na kabelski TV Telemach in plačujemo 14,40 EUR mesečno.
Siol internet plačujemo 32,00 eur mesečno.
Telefonija Telekom plačujemo 60,00 - 80,00 eur eur mesečno. Večinoma kličemo na stacionarna Telekomova omrežja v Sloveniji (banke, DURS itd, občasno kličemo še na GSM omrežje imamo namreč manjše domače podjetje) zato je telefona mal več za plačat.
Skupaj torej porabimo cca 100 eur za telefon internet in kabelsko tv.
Kater trojček bi mi svetovali oz imate vi če bi želel:
zanesljivo delovanje
podporo 24 ur dnevno
1 ali 2 mega interneta, ker imamo več računalnikov
2 televizorja srednji programski paket - ne čist osnovni
cenejši stacionarni telefon
priključek za faks
obdržali bi isto številko
cena 50-60 eur mesečno
Povejte kaj imate vi in kako ste zadovoljni. Mene vse skupaj malo bega ker je precej enih doplačil (npr za 2 televizorja, nek vmesnik za faks...). Gledal sem ponudbo od Telekoma pa od Telemacha pa se nekak ne morem odločit.