kateri razvlazilec za kuhinjo, kopalnico?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
zaradi obcasno relativno visoke stopnje vlage v kuhinji in kopalnici, kupujem razvlazevalec prostora.

kolega je imel model zibro d512 in je rekel da je to to. dovolj tih, da lahko laufa tudi v spalnici, pa ne bo motec. samo da ima zbiralnik vode samo 2 litra.
ni pa mi znal povedati, zakaj je tak susilec boljsi od recimo hoferjevega, ki je bistveno cenejsi?

ima kdo kaksne izkusnje na to temo?

hvala za info ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej "samo" 2l je cist ok... to se ti ne bo v enem tednu nafilal...

hofer je sigurno bolj glasen. princip delovanja je pa verjetno enak pri obeh..

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.027
844
113
jest sm kupil tegale - prisel v parih dneh na dom. Sedaj je še mal znižan glede na čas mojega nakupa.
prej sem imel isto comfee - manjsega + precej glasnejsega.

meni je top - ima casovnik (cez koliko casa naj se vklopi/izklopi), turbo tipko, da mal dvigne pretok zraka (postane glasnejsi), uporabljam ga v prostoru kjer susimo perilo.. zalaufam ga, ko se obesi nova runda perila.. vsec mi je, da zrak piha na strani ven - torej ga obrnem proti mokremu perilu in je se mal hitrej suho.

aja 3 l posodo praznim "ko se spomnim" - itak ima pa plovec, da prekine delovanje, ce je polna

slovenska cena - OBI nekih 280€.. drugje ga nisem uspel najti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.815
6.783
113
pri taščici
Sem imel prejsni mesec enega profi na sposoji. Ene 5l rezervoar je bil poln vsak dan. Je pa res da se je v hišo kar nekaj vode vneslo (ometi, kotanje, beljenje)