Doma smo se odločili, da na pokrito teraso postavimo projektor in seveda platno. Sem sicer tehnični tip, ampak projektorji so mi bili do sedaj res čisto mimo in španska vas. Zato bi prosil koga, ki ima izkušnje da mi priporoča kako in kaj in predvsem KATEREGA.
Zahteve so nekje takšne:
- Gledalo se bo na platno velikosti 2x2m ( vrh platna je na višini cca 3m)
- projektor je lahko postavljen na višini od 1,5m do 3m
- gledalo se bo iz razdalje cca 4-5m
- gledalo se bo predvsem koncertne DVD-je (za dobro ozvočenje je poskrbljeno), seveda pa tudi kak film ali TV spored (ali imajo vgrajen TV tuner ) oz. športni prenos
- želel bi kvalitetno stvar seveda v najvišji možni resoluciji (pustimo zdaj 4K)
- morebitni Wi-fi
- cena do cca 1500€ (samo projektor)
- priklop računalnika
- morebitni nasvet kje kupiti, tudi preko web-a
- vem, da so neke cake pri postavitvah ipd. ali ima kdo kašne izkušnje, zavedam se tudi, da je kvaliteta slike odvisna od dnevne svetlobe…..
Se oproščam, če sem kje spregledal temo o tem, Hvala za morebitne odgovore!
Zahteve so nekje takšne:
- Gledalo se bo na platno velikosti 2x2m ( vrh platna je na višini cca 3m)
- projektor je lahko postavljen na višini od 1,5m do 3m
- gledalo se bo iz razdalje cca 4-5m
- gledalo se bo predvsem koncertne DVD-je (za dobro ozvočenje je poskrbljeno), seveda pa tudi kak film ali TV spored (ali imajo vgrajen TV tuner ) oz. športni prenos
- želel bi kvalitetno stvar seveda v najvišji možni resoluciji (pustimo zdaj 4K)
- morebitni Wi-fi
- cena do cca 1500€ (samo projektor)
- priklop računalnika
- morebitni nasvet kje kupiti, tudi preko web-a
- vem, da so neke cake pri postavitvah ipd. ali ima kdo kašne izkušnje, zavedam se tudi, da je kvaliteta slike odvisna od dnevne svetlobe…..
Se oproščam, če sem kje spregledal temo o tem, Hvala za morebitne odgovore!