Kateri prog. za gledanje divx na Visti?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
V windows_media_playerju podnapisi ne delajo (pa je ime filma in podnapisa popolnoma enako). Kaj naj inštaliram, da bo trotlziher delovalo - da samo 2x klikneš na film in bo že avtomatsko zraven pognalo priložene ustrezne podnapise. Gre pa za Windows VISTA !

Rabim za nečakinjo in njen laptop, zato mora bit čimbolj enostavno...divx-e z podnapisi ji že jaz ustrezno pripravim.

Hvala

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Da ti v windows media playerju kažejo podnapisi si moraš potegnit in instalirat programček VobSub 2.23 dela brez problemov. Ko odpreš film kateri ima podnapise seveda z enakim naslovom se ti avtomatsko odpre v orodni vrstici spodaj v levem kotu pri uri je zelena puščica.
Lp

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ampak je cel hroščat. neha delat, če si namestiš najnovejšo verzijo kodeka divx.
raje GOM Player. ne rabi nobenih kodekov, brezplačen je, ui je zelo podoben bs-playerju, ni reklam, dela tudi z pokvarjenimi divx-i, ...
http://www.gomlab.com/eng/
zmaga.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Hvala vsem.
Pri BSplayer-ju piše da je za Windows 95/98/ME/2000/XP - jaz pa rabim za Visto. Zaenkrat sem inštaliral VobSub 2.23 - tam pa je problem, ker sedaj kaže dvojne podnapise
grin1.gif
Nisem pa se imel časa poglabljat v problem - zaenkrat bo pač tko.

Bom pa ob priliki sprobal še GOM player
zmaga.gif

5***** vsem
nahrung002.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
kot sem rekel, na visti deluje;) Po mojem mnenju je najbolj trotlzihr.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Če imaš dvojne podnapise, potem pa si nekaj zmrdal in ti še nek program prikazuje podnapise poleg vobsuba. Drugače pa klikni dvakrat na puščico v trayu pa imaš miljon nastavitev za font ipd.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.852
113
pa maš zadnjo verzijo mediaplayerja? Ker jaz se ne spomnim da bi kaj inštaliral, pa podnapisi pičijo 100 na uro.
Uporabljaš za dolpoteg podnapisov sublight? super igrača, ki ti avtomatsko cukne dol podnapise, pa še preimenuje jih v ime filma, skoraj nič dela!

Medo

Fizikalc
24. jul 2007
2.935
0
36
46
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Hvala vsem.
Pri BSplayer-ju piše da je za Windows 95/98/ME/2000/XP - jaz pa rabim za Visto. Zaenkrat sem inštaliral VobSub 2.23 - tam pa je problem, ker sedaj kaže dvojne podnapise
grin1.gif
Nisem pa se imel časa poglabljat v problem - zaenkrat bo pač tko.

Bom pa ob priliki sprobal še GOM player
zmaga.gif

5***** vsem
nahrung002.gif

Combined community codec pack

Tole sem si dal na 64 bitno Visto Ultimate, in mi vse dela kot se zagre tudi na Windows Media player-ju
zmaga.gif

sumak

Zelenc'
19. maj 2008
27
0
1
37
Včasih sem uporabljal BSplayer, zdaj pa samo še VLC in MediaPlayer Classic. Popolnima zadostujeta.