Kateri predvajalnik glasbe uporabljate/priporocate

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
hellouuu

kateri predvajanik glasbe uporabljate in se vam zdi najbolj pregleden?
prej ko sem mel star racunalnik in win xp sem uporabljal stari winAmp 2.91 in mi je bil bomba enostaven. zdaj na novem windows 7 in njihov vsaj meni cuden windows media player, ki se ga nikakor ne morem navadit.

torej me zanima kaj priporocate in katerega vi uporabljate?

lp
pozdrav.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
2.91 ti ne dela v Win 7? Sicer pa ne vem zakaj nebi posodobil na zadnjo verzijo, še vedno vsebuje classic skin, ki je popolnoma enak 2.xx verziji. Verjetno si imel slabe izkušnje s v3, ki je bila res sramota, zato pa so potem kar preskočili 4 in šli na 5, ker so jih uporabniki zapuščali kot podgane potapljajočo ladjo
smirk-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.965
38
48
Definitivno Winamp (s parimi plugini, da podpira tudi vse obskurne formate, ki se najdejo v moji "diskoteki").
wink-1.gif

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Jaz pa sem se navadil na postavitev in funkcije iTunsa pa nemorem več na Winamp. Winamp bi mi pa prišel prav za kakšne evente...

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Winamp z modern skinom (bento vsiljuje media library, če hočeš povečati playlist).

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Najprej sem uporabljala Windows media player, nato Winamp...Zdaj imam že kakšne 2 leti iTunes in mi je super . Glasbe imam pa notr za 35giga in zaenkrat še nisem opazila, da bi počasi delal, pa mam skoraj skos zalaufanga... Jaz ti definitivno jabčkov predvajalnik priporočam
wink-1.gif

Podobne teme