Kateri pooblaščeni servis VW priporočate?

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Torej bliža se prvi redni servis 15.000 km na mojem VW-ju. Kam peljati Avto? Pooblaščencu v Celju ne zaupam (slišal in videl preveč nečednih stvari). Želim pa biti zraven avta, ko se opravlja servis.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Jaz imam s Porsche Ljubljana na Bravničarjevi super izkušnje... nevem pa, če si lahko zraven pri servisu, to bi se pa moral pozanimati...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Povsod si lahko zraven oz. ti morajo omogociti (z varovalno opremo, bla, bla..) sicer se lahko izgovoris na odtujitev vozila. Je pa nerodno, ce si tako picajzlast in ne zaupas mehanikom.

Vcasih se sprasujem koliko slovencev bi slo zvecer v posteljo z avtomobilom namesto zenske.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
passat na AC kondor, servis na 30.000. niso zamenjali olja. ko je bil avto stat malo več kot dve leti je šla turbina. Seveda nismo mogli dokazat da oni niso nardil servisa.

AC kondor se izogibajte na 5 kilometrov

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Ja zelo sem picajzlast glede tega, sploh od takrat naprej ko se je kolegu nekaj kilometrov po opravljenem prvem servisu na Passatu prižgala lučka za olje. Bilo je dober liter olja premal not. Največji problem na servisu vidim v tem, ker jih ponavadi opravljajo vajenci oz. dijaki na praksi...
stupid-1.gif