Jaz imam Alpinine že 3.-4. leto in nisem zadovoljen. Ker imam veliko nogo, 46, smo jih enkrat kupli v Hervisu za borih 15.000 SIT. V bistvu je bil pancer tako velik da je zgledalo da imam nogo 50. Lani sem za foro proval ene za 200 € in pancer je zgledal zelo majhen proti Alpininem, pa še bolj komot sem biu not. Da ne govorim kako sem imel vsako zimo premočene noge, voda je pršla v pancer. Smešno je še bilo, ki je pisalo na pancerju "designed by Jure Miklavc". Jebeš tak dizajn, ki ima spredaj vlite toliko plastike, da sem moral dati na Big Foot smučeh vezi na skrajni konec, takrat mi je še monter rekel da naj pazim da nebo vrglo vezi iz smučke....Toliko o poceni Alpini.
Kupi take kjer se boš počutil najboljše, glej da so lepo zaprti in raje daj kak € več, sploh če ti ne raste več noga si jih privošči, ker jih boš imel mnogo let. Tudi jaz moram it pogledat za kake, ker v teh ne mislim več smučat.
P.S. Povej kako kaj te speedway, pa kakšna je razlika med vsemi ciframi, 10,12,14. Kolikšna je cena letos?