Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Med 22" do 24" v tem cenovnem razredu ni nobenga, ki kej posebej izstopal... Pejt v trgovino pa poglej ker ti je bolj všeč. Mogoče s tunerjem, zvočniki...
Evo da se še jaz pridružim temi: kolega me že 2 tedna sprašuje kaj za en 22'' naj kupi. Obvezno mora biti črne barve v celoti in nebi rad imel widescreen (pravi, da mu je slika čudna, jaz mu pravim da se bo že navadil, v glavnem hoče klasiko 4:3).
@ SouthPark
Če bo že slučajno najdu kje kakšnega non-widescreen 22" bo po vsej verjetnosti ful drag, tako da naj se sprijazni z widescreen ali pa naj uzame kakšnega 20".
Kaj pa za gledanje filmov (DVD, xvid, divx, ...) kjer je potrebno povecati sliko ?
Naceloma je boljse ce je vecja povrsina po drugi strani pa ne vem kako izgleda ce sliko 7??x5?? povecas na 1600x1050 oz. na velkost ki ustreza aspect ratiu.
ja recimo da na crt-ju filmi dosti boljše zgledajo. nism pa še probal hd filma pogledat, kr mam prešvoh računalnik zaenkrat. mi špilajo na pribljižno 20spf.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.