Kateri laserski fotokopirc oz. multifunkcijska?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Pozdravljeni!

Torej išče se malo boljši fotokopirc oz. multifunkcijska naprava za okoli 20.000 kopij mesečno. Služit mora kot printer (večina se bo printalo) ter fotokopirc ter imeti mora tudi fax. Pomembno je da je izpit poceni torej da ima naprava dober izkoristek. Kakšen predlog?

Lp

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
1000 izpisov na dan?
Kaj ne bi faxa raje imel ločeno?

EDIT: morda bi bilo smiselno zmogljivega č/b laserja, in multi enoto za fax, kopiranje in barvno printanje. Sam sem zelo zadovoljen z Brotherjevim A3 multipraktikom (imam izvedbo brez faxa). Pri fotokopiranju A3 večkrat pride zelo prav.

Nazadnje urejeno:

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
@AutoFun:
Danes sem že enemu predlagal ... nashuatec oz. Ricoh (ista zadeva, dve imeni).
Kupiš kvalitetno napravo, podpišeš vzdrževalno pogodbo in plačuješ mesečno glede na obremenitev.
Plusi: v naprej veš, koliko te stane tisk strani (čb za naš tiskalnik tako, iz glave: 0,0084€). Pri povprečnem tiskalniku te pride več že kartuša ob nazivni obremenitvi.

Če te zanima ti lahko posredujem kontakt.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja o tem govorim, ne pride v poštev vse ločeno... Nekako sta že 2 vzdrževalni ponudbi za KonicaMinolta (mislim da je tako) ter za Cannon? Nisem prepričan... Z ponudbami pa prosim na plano, bo vsaka dobrodošla!

Lp

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
@AutoFun:
Danes sem že enemu predlagal ... nashuatec oz. Ricoh (ista zadeva, dve imeni).
Kupiš kvalitetno napravo, podpišeš vzdrževalno pogodbo in plačuješ mesečno glede na obremenitev.
Plusi: v naprej veš, koliko te stane tisk strani (čb za naš tiskalnik tako, iz glave: 0,0084€). Pri povprečnem tiskalniku te pride več že kartuša ob nazivni obremenitvi.

Če te zanima ti lahko posredujem kontakt.

Imam izkušnje z ricoh/nashuatech zadevo, ki je sorazmerno precej obremenjena. Je k sreči vzdrževalna podpisana... Zadeva deluje OK, je pa res, da cvili, ropota, škrta... na vsake 3 mesece serviser zamenja nekaj stvari in je potem spet tiha kak mesec
smile-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Mi imamo za 30.000 letno Canona IR3300, no gre že za pravi kopirec z fax kartico , duplex enoto, mrežno kartico, finišer, zna spenjati ........ ...... in ja obratuje zelo poceni, ima pa žal samo ČB skener. ! Naprava ima malo kopij cca 100.000 in morda bi prodali če dobimo dobro ponudbo. Imapa nov boben, še nibil vstavljen z starim dela eno malo pikico ....

Nazadnje urejeno: