kateri internet pri meni doma

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
zanima me kje bi zvedel katere ponudnike lahko izbrem za internet, ter kakšno povezavo. nekaj sem iskal ampak nisem nič konkretnega najdel. živim v vasi približno 10 km ve i ivančne gorice, pa me zanima kaj bi bilo najbolje. želim si kakšno povezavo, kjer bi bil download vsaj 2Mb/s upload pa vsaj 1Mb/s. a je to sploh možno zame??? mislim da t2 in pa telemach ne prideta v poštev zame. za adsl2 pri siolu pa tudi ne vem če to deluje
confused-1.gif

malo pomoči prosim

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
Najbolje je, da na spletnih straneh željenih ponudnikov izpolneš povpraševanje, pa ti potem oni odgovorijo, če je sploh možen priklop v tvojem kraju. Ko boš imel to informacijo, pa se boš z njimi pogovarjal dalje.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Če imaš kje blizu telefonsko centralo bo morda šlo odvisno v kero smer si iz Ivančne g.,če pa je ta centrala na katero si morda vezan s telefonom pa z T-2 pozabi. T-2 ima sedaj z VDSL2 max do 2,5km. Edino možno je če ima SiOL kaj z njihovim ADSL2,pavprašaj pri njih če bo odgovor pritrdilen da lahko, se pozanimaj potem pri bivši VOLJA sedaj TUŠ .

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
če telefona ne potrebuješ oz želiš namestiti IP telefonijo ne pozabi povprašati po razvezanem dostopu.