kateri free blog uporabljati?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Malce sem gledal po netu in obstaja kar nekaj strani, kjer si človek lahko odpre blog, od wordpressa, blogspota, bloggerja...katero mi priporočate in zakaj, če se kdo kaj spozna...gor bi bili moji zapisi ter fotke. Je pa to prehodna rešitev do lastnega sajta...

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če logično pomislim - kdo bo pa to gledal?

evil.gif

Po moje je najboljše kar štartat z lastnim sajtom, če maš tak načrt. Z nekaj malega znanja maš v par dneh vse porihtano, te stvari so dandanes že zlo enostavne. Drugač pa (vsaj kolko je meni znano) ni nekih bistvenih razlik med ponudniki. Blogos bi moral bit čist ok.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Za platformo je po mojem mnenju najboljše iskati Wordpress CMS. Odvisno v katerem jeziku boš pisal, predlagam pa al Wordpress al Siol blogos.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Siol je za vsakogar, pa ima največjo populacijo, pa še če napišeš kaj uredništvu vščešnega, te fliknejo na prv ostran
smile-1.gif
.
Če pa imaš kakšne večje ambicije, pa res raje pojdi na svoje. Če boš rabil kakšno tehnično pomoč pri wordpressu oz. gostovanju pa pošlji ZS, sem tukaj kar doma
smile-1.gif
.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz imam siolov blog, samo nisem tako zadovoljen, kolega fotograf ima bloggerjev blog, pa pravi, da je full uporabniku prijazen. tudi kolegica ima takega in je par stvari noter, ki meni na blogosu, se pravi Siolu, manjka ...

ampak - na svojega sem navezan, je utrjen, se mi zdi in mi je kul ... sem se sprijaznil, da ni tak, kot bi moral bit, but hey - sej je zastonj!
grin1.gif

p.s.: pa sporoči, ko ga narediš
wink-1.gif