Kateri firewall?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Tistega, ki je vključen v antivirusni paket, ker se ponavadi najbolje razume z antivirusom. Sam uporabljam ESET Smart Security in deluje brezhibno(nič ne spusti skozi). Nikakor pa ne jemlji zonealarma, ker ti preveč upočasni računalnik.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pravijo da bi naj bil med top 3 software firewalli (z zonealarmom in outpostom), je pa popolnoma zastonj.

Jaz sem ga imel nekaj časa z Aviro, če je kaj spustil skozi ali ne ti pa žal ne vem povedat, nisem imel dovolj dolgo.

Imam pa zdaj ZoneAlarm Suite (kupljen celo
grims-1.gif
).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a ni bl praktično kupit wireless router, k ga zihr še kdaj kupiš, in imaš tam itak dober firewall?

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Jaz še vedno prisegam na sygate firewall, čeprav ni več novih verzij. Ampak za tisto kar mora FW delat, delat odlično, zelo dober nazdor na prometom, porti itd. Skratka super zadeva.

ZoneAlarm ... katastrofa, preveč resourcov.
Comodo ... se mi zdi kar zelo dober približek sygate firewallu.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a ni bl praktično kupit wireless router, k ga zihr še kdaj kupiš, in imaš tam itak dober firewall?
Kateri ruterčki imajo dober firewall ?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ok, ne vem točno...

sej bom tiho...
uf-1.gif

lahko me pa ti razsvetliš in mi poveš v čem se motim, da ne bom še naprej neumnosti govoru...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj te naj razsvetlim ?
To je tak, kot če bi jaz rekel, da je možgane najbolje operirati z zadnje strani.
Potem pa povem, da o kirurgiji nimam pojma.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja, jest ko sem kupil router, sem bil obveščen, da ne potrebujem nobenega firewalla na pc-ju. in od tukaj sklepam da ga imajo vsi. kakšnega pa ne vem! pač serijskega al kaj jest vem.

razsvetliš me pa lahko tako, da mi poveš, da se motim, in da routerji nimajo firewallov, ipd...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Jaz še vedno prisegam na sygate firewall, čeprav ni več novih verzij. Ampak za tisto kar mora FW delat, delat odlično, zelo dober nazdor na prometom, porti itd. Skratka super zadeva.

ZoneAlarm ... katastrofa, preveč resourcov.
Comodo ... se mi zdi kar zelo dober približek sygate firewallu.

Tudi meni se je zdel sygate zakon. Tako pregledno in hkrati čvrsto zaščito je imel ...
Danes pa tudi jaz uporabljam Comodo.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.340
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pravijo da bi naj bil med top 3 software firewalli (z zonealarmom in outpostom), je pa popolnoma zastonj.

Jaz sem ga imel nekaj časa z Aviro, če je kaj spustil skozi ali ne ti pa žal ne vem povedat, nisem imel dovolj dolgo.

Imam pa zdaj ZoneAlarm Suite (kupljen celo
grims-1.gif
).

Prehitr reku...

Men štekne Comodo 1x na dan in je potreben reset računalnika, izpiše neke 2 napaki in se zapre
confused-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo to je po moje prej kaka nekompatibilnost z antivirusom, skreganost s kako mrežno... Malo čudno je, da bi ti kr tak crkoval, če ga vsepovsod hvalijo na testih.