Že par dni iščem po netu, pa še nisem našel avtoradia, ki bi izpolnjeval moje pogoje. Rad bi takšnega, ki bere SD in SDHC kartice (mp3, wma), ima Bluetooth za prostoročno telefoniranje in umirjen dizajn. Ne maram lightshowa sredi armaturke, prav tako ne über fancy modrih lučk - skratka rad bi klasiko. Aja, pa še en pogoj glede dizajna - ne maram črne svetleče plastike, na kateri se poznajo vsi prstni odtisi in praskice.
CD player ni pogoj. Prav tako nisem zahteven kar se tiče "avdiofilskih" kriterijev - radio bom uporabljal s tovarniško vgrajenimi zvočniki, ne rabim ojačevalca, wooferja in drugih zadev.
Za konec še proračun - zanj bi dal do 150 eur, izjemoma do 200.
Do zdaj sem našel Blaupunkt Toronto 400BT za 160 eur, ki pa nima predvajanja z SD kartic in pa moti me tudi sprednja stran iz črne svetleče plastike.
Zelo bom vesel vsakršnih idej in predlogov.
CD player ni pogoj. Prav tako nisem zahteven kar se tiče "avdiofilskih" kriterijev - radio bom uporabljal s tovarniško vgrajenimi zvočniki, ne rabim ojačevalca, wooferja in drugih zadev.
Za konec še proračun - zanj bi dal do 150 eur, izjemoma do 200.
Do zdaj sem našel Blaupunkt Toronto 400BT za 160 eur, ki pa nima predvajanja z SD kartic in pa moti me tudi sprednja stran iz črne svetleče plastike.
Zelo bom vesel vsakršnih idej in predlogov.