Kateri avto je to?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tole sem dobil na mail... pa ce kdo slucajno kaj pozna ali ve odgovore...
smile-1.gif

Na Barju (Petrolovo bencinsko postajališče) smo danes ujeli posnetke nam neznanega prototipa avtomobila. Če kdo ve, kateri znamki pripada zakamuflirano vozilo, bi bi zelo vesel te informacije.

Morda pa lahko vaše obiskovalce oz. bralce povprašamo, če kdo kaj ve o tem primerku v Sloveniji, ali če je kdo karkoli slišal o tem ...

Ali menite, da bo ravno pri nas kakšna bolj ali manj zveneče avtomobilsko ime predstavilo novi model vozila?

Prosim za pomoč in informacije.

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
WoW. Plod slovenskega dela?
cheer.gif

Ja, na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani poteka ta projekt že kar neki let.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ravno sem zbrisal post, v katerem sem predvideval, da je to Peugeot 308 RC, zdaj pa vidim pri tem Student Roadsterju spodaj povezavo na Peugeot, tak da nekaj bo na tem (Peugeojev motor mogoče?).

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ravno sem zbrisal post, v katerem sem predvideval, da je to Peugeot 308 RC, zdaj pa vidim pri tem Student Roadsterju spodaj povezavo na Peugeot, tak da nekaj bo na tem (Peugeojev motor mogoče?).

Ja peugeot je doniral fakulteti model 406 in 407, nevem pa od katerega je motor. Pač nisem pri tej skupini
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Včeraj videl v živo pri Monsu. Z lučmi je zgledala kot ena alfa, sem pomislil na kak nov Spider roadster varianto.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.144
113
Tukaj so poklicali na mobitel prevoznika, ki pa ni hotel povedati ničesar:

Po telefonskem pogovoru, ki sem ga danes opravil z voznikom vlečnega vozila mi ni uspelo izvedeti ničesar novega. Voznik tovornjaka je povedal, da je pred kratkim res opravil prevoz prototipnega avtomobila, vendar so mu lastniki vozila naročili, da naj bo bolj redkobeseden ob morebitnem srečanju s katerim izmed predstavnikov medijev. Ker ne obvladam 'prisilnih' in ostalih metod, ki bi šoferju razvezale jezik nam preostane le ugibanje. Po tistem, kar je vidno na posnetkih se vozilo nahaja v zadnji fazi testiranj. Po vsej verjetnosti bomo v kratkem izvedeli veliko več, ker imamo tudi v Sloveniji nekaj pomembnih in svetovno priznanih podjetij, ki redno sodelujejo z mednarodno avtomobilsko industrijo. Vsekakor pa obstaja možnost, da bi se prototip v kratkem lahko pojavil na dvorišču katerega izmed slovenskih dobaviteljev avtomobilske industrije, razen v primeru tranzitnega prevoza v drugo državo.