Sam že vem, zakaj sem izbral, kar sem izbral. Delovna površina pač ni vse. Še posebaj, ker v resnici ni popolnoma nič manjša, saj je še vedno na voljo vseh 3840x2160 pikslov, le UI je v osnovi nekoliko večji. Tebi se pač zdi to nesmiselno, meni pa je delat na tej konfiguraciji v katero marsikdaj bulim 10+ ur na dan prava milina in ne grem več nazaj za noben denar. Tako, da nimam kaj tebe spraševat. Meni ni žal niti centa. Tebi pa jih ni potrebno dat in lahko zaradi mene gledaš native 4k na 13" ali pa 640x480 na 30", če ti paše. Verjetno tudi na telefonu furaš non-HiDPI zaslon ali pa imaš vse ultra pomajšano, da vidiš hkrati 16000 ikon, ker je drugače škoda denarja za zaslon z visoko resolucijo.Citat:
Uporabnik netko pravi:
kdo bi hotel imeti delovno površino kot fulhd če ima možnost za več... skratka če mene vprašaš tvoja uporaba nima smisla in je škoda vsakega evra za tovrstno uporabo
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ce bi sedaj kupoval, bi vzel 4k. Pa ne zaradi scalinga - to se mi zdi neumno, ampak zaradi vecje delovne povrsine.
Da bi pa znizal 4k na full hd. Meni je full hd ze v osnovi cisto premalo. Znizal na 2560? Mogoce, ko bom izgubljal vid.