Katere zvočnike?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Po posodobitvi GOM Playerja ugotavljam, da je zvok pri gledanju filma tišji kot pred časom. Tudi sam prenosnik ima vgrajene tišje zvočnike, kot pa jih je imel moj prejšnji. Torej sem se odločila, da nabavim neke zvočnike, da se bo bolje slišalo. Rabim jih za filme, poslušanje glasbe, nič kaj preveč zahtevnega, je treba v bloku tudi malo na sosede pomisliti, ko nabiješ glasbo, ampak še vedno neko kvaliteto, da ne bojo že ob normalni glasnosti hrščali. Niti ne vem, v kakšnem rangu se kaj gibljejo cene, ampak več kot 100 € raje ne bi dala zanje (najbolje kaj okrog 50 €
wink-1.gif
Kaj naj sploh gledam? Kaj predlagate?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Logitech x-230

Imam že več kot pol leta in sem zelo zadovoljen. So dovolj glasni, tudi zvok je soliden. Poznam več ljudi, ki jih imajo in prav vsi se strinjajo, da so odlično...

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Malo gledam in nekateri zvočniki imajo standardni, drugi pa USB priključek. Se lahko na prenosnik priklopijo tudi s standardnim priključkom?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Tisti, ki imajo USB priključek, imajo tudi lastno zvočno kartico. Sicer v prenosnikih praviloma ni ravno najboljših zvočnih kartic pod soncem, vendar jim bolj zaupam kot kakšnim v poceni zvočnikih. Kupi klasiko, torej navaden 3,5 mm vtikač.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
http://www.nakupovanje.net/zvocniki-teac-xl-20-21-35w-rms-pr-1171564

Mam jih zaj že 2 leti, za v blok bojo občutno preglasni, nekajšuma se pojavi na caa. 85% glasnosti ob nastavljenem 85% bas-u. En satelit je prestal tudi A-test. Je fasal počeno mrežico in vdrtino, dela pa še vedno normalno.

wink-1.gif
Imam enake in so res super za ta denar, nisem pričakoval pol toliko od njih in so me močno presenetili!
Sateliti niso preveč kričeči, šuma nisem opazil, edino wooferja zmanjka pri večjih glasnostih. Ampak če je prava postavitev, potem igra superfinofajn!
smile-1.gif