Danes zvečer ko sem prišel domov je iz nadstreška visel en pajek, in ker je bil kar velik me zanima kaj je to zaena stvar. Slike žal nimam, bil je oblike kot črna vdova, skratka bila je samo ena velika rit. Noge so bile "normalno dolge". Bil je svetlo rjave barve kot recimo karamela morda še bolj, skoraj kot vanilija. Rit (zadek?) je bil premera približno centimeter in pol, z nogami vred recimo da enih 2,5 - 3cm. Za vzorce ne vem ker je bila že tema, ko pa sem z baterijo svetil se ni kaj dosti videlo.
Kot pravim prvo sem pomislil na črno vdovo ko sem obris videl vendar one so črne z rdečimi pikami ta je bil ali bila svetlo rjave barve.
Aja sem pa iz LJ.
Kaj bi to bila za ena reč, je strupeno? Če nalepite kako sliko bom morda znal povedat če je to ali ne, samo bo težka ker pač vem samo barvo, velikost in obliko.
Kakšne so možne varijante?
Hvala vsem.
Kot pravim prvo sem pomislil na črno vdovo ko sem obris videl vendar one so črne z rdečimi pikami ta je bil ali bila svetlo rjave barve.
Aja sem pa iz LJ.
Kaj bi to bila za ena reč, je strupeno? Če nalepite kako sliko bom morda znal povedat če je to ali ne, samo bo težka ker pač vem samo barvo, velikost in obliko.
Kakšne so možne varijante?
Hvala vsem.