Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik Enik pravi:
Prav ti je povedal, kar se tiče smuči..je pa res, da ti večji radij omogoča hitrejše kontrolirane zavoje...odvisno, čemu daješ prednost..sam ,ki sem pol življenja na snegu pustil, se prav dobro počutim na R=21m. Ti v demo teamu so vsi nekdanji tekmovalci in skoraj sigurno poznaš koga, ki je kdaj treniral, obrni se nanj in te bo usmeril. Sicer si se pa očitno že odločil in dobro si se odločil. Tako da obilo užitkov..
Sem dober smučar (Vitranc ni problem), ki pa rad na smučah uživam.
Kondicije je dovolj.
Izbiram med tremi smučmi:
Elan Speedwave 10 Fusion 2 (160cm)
Elan Speedwave 12 Fusion 2 (16com)
Fischer RC4 Race SC (160 cm)
Sam imam 173cm.
Kaj izbrat? Trenutno smučam na Elan Integra 8,5, ki je super smuča vendar mi na določene trenutke ne sede??ne vem zakaj.
in
Fisher RCR, ki pa je za Vitranc premehka in sem jo nekak prerastel. Paše pa še kdaj kak slalom z njo odpeljat ker je zelo vodliva za kratke zavoje.
Kompromis sem lani našel v Elan Speedwave 10 Fusion 2 (160cm).
Na oko bi rekel, da je to rang smuč, ki se bisteno ne razlikuje me proizvajalci in najbrž za kar se bom odločil izbira ne bo slaba.
Sedaj pa še vaša mnenja.
okej, sama bordam, sam sem bla lani zraven na lovu za speedwave 12.. razne hervis izvedbe smuče so ful mehkejše, ni 'tisto pravo'.. na koncu sma jih s fantom našla v begunjah, pa še to komaj, kr jih skoraj več ni blo za dobit..
pravi, da je smuča fenomenalna, da lahko z njo voziš od slaloma do veleslaloma, skija se ti ful prilagaja, nič ne vibrira tudi pri vlkih hitrostih ne, se jo da fajn 'prtisnit' skratka špila ko suza.. prej je vozo fišer rc4 tekmovalne, pa jih je po enem letu skor v koš vrgo, pa ni fišer neka slaba skija.. drugač pa je učitelj smučanja, tak da ni neki amater, da bi bla kaka povprečna skija dovol..
če nočeš res totalno trde skije, ti predlagam 12, 160cm (al 158 al kolko je že).. kupi pa jih v elanovi trgovini (lj, begunje) - najd enega učitla smučanja, ki ti bo vzel skijo na sebe, pa je to to..