Katere ALU feltne - photoshop

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

torej, ker ne mislim kupovati zimske gume v dimenziji 225/45/17, sem se odločil, da bom dal raje gor 205/55/16. Me pride cenovno tam-tam, s tem, da si še kupim ALU feltne za isti denar.

No, tukaj se pa zatakne - imam namreč ene tri ponudbe, med drugimi so tudi ene črne feltne, za katere pa "cvikam" gor montirati, ker se mi niti slučajno ne sanja, kako zgleda na avtu.

Tukaj pa vstopite vi, photoshopovci, da mi malo pomagate, da si lahko predstavljam, kako kaj zgleda.

Tukaj so slike - mislim da je najboljša slika 9 za photoshopanje - , na kateri bi mi spreminjali feltne - zdej, ni treba narediti v nulo (lahko pa tudi
smile-1.gif
- ubistvu se mi ne sanja, koliko časa to vzame), ampak ravno tako nekako, da se bo nekak videlo, kako zgleda zadeva.

tukaj so pa linki do dveh felten - predvsem me zanima za te ærne:

http://www.gumi-center.si/inc/...2.gif&x=136

http://www.gumi-center.si/inc/...3.jpg&x=136

Lahko pa tudi že obstoječe feltne na avtu pobarvate na črno, če bi jih kdaj v prihodnosti dal barvati, ker so že kar zdrajsane - očitno prejšnji lastnik ni nekaj extra pazil, ko so mu gume menjavali.

To je to, hvala

Lp

nimbix

Pripravnik
16. dec 2007
42
0
6
Meni osebno črne felne izgledajo, kot da so ti cigoti ukradli radkape.
bonk.gif
(ja, tudi v živo, ne samo na sliki)

crne.jpg

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Naj, sej tega sem se bal ja, da bo zgledalo kmečko... ker do sedaj sem videl črne feltne samo na nekih hudih bemflih in tam je recimo dobro zgledalo...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Precej je od barve avtomobila odvisno, men osebno na tvojem še ok zgleda
zmaga.gif
je pa stvar okus avalda

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
bemtiš, samo tole pa sploh ne zgleda tako slabo! zdej nevem, so feltne takšne barve, ali si ti tole črno malo posvetlil?

V vsakem primeru, good job!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Kolk dnarja te bojo pa prisle?

Ker za cca 600€ ti zrihtam nove original Oplove lite feltne, 5x po 2 kraka, original od Astre. Zapakirane v original škatli
smile-1.gif

Drugače pa MOMO TEN-S poglej tut.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
a to imaš 600€ ceno z gumami?

Ker za slabih 700€ dobim zraven še gume Goodyear UG7+...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Namerno nisem nič posvetlil.... možno pa, da se je barva malo spremenila, ko sem sliko skopiral iz ene v drugo. Lahko si pa predstavljaš, da bo tako zgledalo, ko bo sonce posijalo na feltne
grin1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
hm... nja, k tale slika je mal zavajajoča.. ker pozimi bolj ko ne ne bo sijaj sonce gor
smile-1.gif
Jih lahko vseeno umetno mal potemniš...?

PS: na temle linku je pa ista feltna, samo je srebrna...

http://www.gumi-center.si/inc/...9.jpg&x=136

dej mi prosim še to notri, da vidim kako zgleda...

Mi tale dizajn kar odgvoarja, tak da, če ne bom imel "jajc" kupit črno, bom imel pa vsaj srebrno. Pa še kakšen evro prišparam, hehe
smile-1.gif

hvala, zvezdice sem ti pa itak že dal, pa prešnjemu tudi, ki mi je potemnil obstoječe pnevmatike..

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Ja, samo problem je, ker imam kar nekaj feltn na izbiro in nevem kero izbrat
smile-1.gif

Kot sem že prej napisal, mi je tale dizajn kar včeš... bodo pa srebrne, pa kdaj drugič črne
wink-1.gif