Katera znamka mobitela je trenutno na vrhu?

Southwind

Zelenc'
16. jun 2010
26
0
1
Dober dan!

Zanima me, katera znamka mobilnega telefona je trenutno na vrhu? Kateri ponudi največ za svojo ceno. Zanimam se namreč za telefon do 200EUR, ki ni touchscreen, saj sem takega imel do sedaj in mi ni všeč. Do zdaj sem bil na Nokiah, kaj pa je zdaj na samem vrhu? Vem, da bo vsak hvalil svoje, vendar me zanima o vaših uporabniških izkušnjah z določenim mobitelom.

Hvala za odgovore..

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Po moje zna to biti HTC z Android platformo. Ali Samsung z Androidom.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Odvisno če do 200€ z naročnino ali brez. Nato pa povej še, katere funkcije pričakuješ, da jih bo telefon imel.

Southwind

Zelenc'
16. jun 2010
26
0
1
Ah, pa sem res pozabil napisati ključne podatke..

Kupujem mobilni telefon do 200€ in sicer z naročnino pri Simobilu.
Telefon naj ima fizične tipke. Kar se pa tiče software-a pa naj ima osnovne funkcije, ne potrebujem veliko. Torej sms, mms, mail.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
No če ne potrebuješ wlana, gps-a, dobrega fotoaparata, bi js na tvojem mestu kar ostal na nokii, ko si jo že navajen.

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
..potem nokia e52 ali pa e72...

če pa hočeš top..pa HTC z Androidom.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Southwind pravi:
Dober dan!

Zanima me, katera znamka mobilnega telefona je trenutno na vrhu? Kateri ponudi največ za svojo ceno. Zanimam se namreč za telefon do 200EUR, ki ni touchscreen, saj sem takega imel do sedaj in mi ni všeč. Do zdaj sem bil na Nokiah, kaj pa je zdaj na samem vrhu? Vem, da bo vsak hvalil svoje, vendar me zanima o vaših uporabniških izkušnjah z določenim mobitelom.

Hvala za odgovore..

Jaz ti priporočam iphona 2g ( Primer: klik ). Če ne rabiš gpsa, hudega fotoaparata in hitre 3g povezave je to super telefon. Imaš odličen mp3/video predvajalnik, nore 3D igre in predvsem super uporabniško izkušnjo s samim telefonom in itunsom.

Priporočam ti ogled videjev na youtubu.Dva primera:

Htc hero , android

Apple Iphone 2g , iOS 3 (Iphone OS)

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa Nokia e52 je šrot od telefona, kaj vam je?!?!? . Sej pa je tema o E52,kjer lahko prebereš kak šteka, jo je treba restartat, pomanjkanje pomnilnika-vglavnem ogromno hroščev(verjetno jih niti tretjino nisem naštel). Edino baterija je precej vzdržljiva. Avtorju teme laho samo rečem, bejž bek od Nokije. Prej vzami kakega poceni samsunga...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
badguy, verjetno slabo vidiš a začetnik teme je kar dvakrat zapisal, da hoče telefon s fizično tipkovnico. Zapisal je tudi, da bo vzel telefon na naročino pri simobilu, tako da tvoje variante dvakrat odpadejo.

Js bi ti priporočal, da vzameš nokio c5, ko bo prišla pri simobilu, saj bo ugoden telefon (pri mobitelu pride 80€ z naročnino, tako da bo pri simobilu enako al iceneje) s solidnimi funkcijami (600mhz proc, gps...), ali pa e52, čeprav ti le te ne bi več tako priporočal.

Glede izjave bek od nokie pa se ne bi strinjal. Za uporabo so enostavni, veliko aplikacij se da nalagat, z večino ni težav (se najde pri katerih modelih)... Sem tudi sam kupil poceni samsunga (120€ z naročnino), in je imel kup pomanjkljivosti, ki se jih ni dalo popraviti z updatom firmwara, pa tudi aplikacij se ni dalo nalagati s pomočjo računalnika...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Nisem vedel, da želi na naročnino, vedel pa sem da noče touchscreena in si mislim zakaj. Ker še ni sprobal kapacitivnega...E52 pa mu nebi nikoli predlagal, pa čeprav se jo očitno dobi za male pare...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
E52 je zelo zanesljiv telefon, je pa treba poskrbeti za količkaj svež firmware. Čisto prve verzije programske opreme so še imele kakšnega hrošča.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ko je ravno vprašanje o gsmih....jaz pa bom podaljšal pri simobilu v avgustu in takrat bi menjal tudi gsm...zdaj imam e71 in sem zadovoljen.....zdaj bi pa kaj boljšega z vsemi funkcijami e71....ni nujno da je nokia....je pa priporočljivo da ima fizično tipkovnico (qwertz-y).

hvala

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Če si že navajen bi ti mogoče ustrezala E72,.. drugače pa tudi kak BlackBerry ima kar rabiš
smile-1.gif
(in še kaj več).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
poglej Samsung Omnio 7330 Pro, meni deluje zelo všečno, se tudi sam precej ogrevam zanjo, čeprav sedaj imam nekako tri telefone - BB 8520 Curve, Nokia E71 (ki se poslavlja od življenja, ravno danes je kar naenkrat se prižgal ekranček, tako, brezveze, prejšnji teden pa je sama od sebe začela neprestano vibrirat ...
frown-1.gif
najboljši telefon, ki sem ga imel ever) in Samsung Galaxy Spica - rabim en telefon za hiter pregled spletnih vsebin in da mi stalno kaže vreme (tu je Samsung zakon) in enega za vse ostalo, ima pa BB Curve eno pomanjkljivost - nima na volj GPS-a, zato gledam še za drugim telefonom.

prednosti omenjenega Samsunga (7330 Omnia Pro) so menda odlična baterija, dober in velik zaslonček, dobra tipkovnica (čeprav meni ni najbolj všeč, je pa fino, ker so tipke res izbočene in lahko dobro slepo tipkaš), mogoče je edini minus, da jo poganja WinMo 6.5. slabega o tem telefonu še nisem slišal.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
A so primerljivi ti symbian in wm in kar je novejšeag ter drugačnega?naprimer hitrosti,pa dodatni programi...pa tako...a obstajajo kaki testi al morem ravno vsakega prijet v roke in probat?