katera guma

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ti F1 so nove asimetrične zunaj (odlične po testih) tako da raje tiste, kot tale stari model.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vprašaj pri firmi, katero si tolko časa reklamiral v podpisu.
Ti bodo pa ja vsaj brezplačno svetovali.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
not.

internet trgovine svetujejo..ampak jaz nasvete pobiram drugje..od direktnih uporabnikov, ljudi v ne'poslu'. kupil bom pa pri firmi, ki sem jo reklamiral in ki je tudi v linkih.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja sej kle so ene F1..si mislil to, ali kaj drugega.

Sej sm napisal.

To kar si nalimal je še stari model GY F1 ki je simetričen. Prišel je pa novi F1 model, ki je asimetričen in je precej boljša guma
smirk-1.gif
Preveri teste.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
odvisno kakšne gume rabiš.

net racerji hvalijo gume ki so na amzs testih najboljše.
nekateri "racerji" hvalijo tiste gume, ki jih dobijo ceneje (mogoče je kakšen kolega vulkanizer
cool-1.gif
).

neklateri pa pač hvalijo tiste gume ki jih dobijo najceneje (firma ni važna, zavorna pot ni važna,...), samo da je poceni.

nekateri pa pač kupujejo rabljene stare gume, ker si zaradi lizing obroka ne morejo privoščiti novih 18" gum (za 18" replike so komaj zbrali).

če pa delaš reklamo za kolega pa samo
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rabim za espaca.
umirjena vožnja. dober oprijem, dobra zavorna in odlična v dežju. za sneg me ne zanima.

225/55/17 101v oz w. v črko nisem prepričan kaj je. zdej je gor en p6 ali p7 in je OK.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Fuldo vzemi ,ker lepo gre po mokrem rajši rečem nalivu in hudič je zelo tih kar ti bo prav prišlo pri potovalniku kot je Espace. Ona smreka pa ko se obrabi postene nesramno glasna.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to je beseda

serviser pravi fuldo mam full ugodno. men je v uc padla smreka, k je tko..lepa.
sam nimam jest sportnika, ampak potovalnika. tišina je zlata vredna.
in okol smekce sem imel pomisleke glede glasnosti že prej, pa glede obrabe tudi.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Smrekca je nepotrebna za tvoj avto. Hitra obraba, mogoce 20.000 km, kaj vec je ze sreca. Priporocam kaksne Michelin Pilot Primacy, po nasvetu nemskega vulkanizerja sem na svojega karavana nataknil Nokian V, trenutno nekaj vec kot 5.000 km, guma zelo tiha, dober oprijem na suhem ter v dezju. Raznolike dimenzije. Moja dimenzija je recimo 235/50/17, takoj dobil. Pozitivno presencen nad finsko znamko.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Fulda je dobra reč. Na splošno v vseh pogledih zelo dobra, odlična v dežju, pa zelo malo se obrabi. Prej sem imel continental premium contact, pa fulda ni nič slabša, v dežju ga pa močno prekaša.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
contije sem mel na prejšnjem avtu..to se ni in ni znucal, je pa res v dezju malce slabse drzala proti koncu.
zamenjal sme jih z intenso, ki je po 20k sla v smeti
nadlajeval s primacy..moram rect, da nezadovoljen. mal je zdrzala, oprijem je bil pod pricakovanji.

bi spet tvegal s primacy, sam je cena za testiranej odlocno previsoka. imel tudi prve gy eagle, k so se nucal 100 na uro, pa oprijem tema. imel nokian smreko. odlicna, v snegu zatajila. no zdej me sneg ne matra, ker imam ug7, ki me v manjšem sneženju komaj spravi domov, pri 5 cm pa nikakor več ne. zato je letna in sneg zame utopija.

sem se odlocil za fuldo. zdej se cene zbrskam